Køb online og
spar 10 %

Personforsikring - forsikring af hele dig

Få ulykkesforsikring som du kender den - med meget mere til. Vælg mellem en række dækninger, fx straksbehandling, tandforsikring og sundhedsforsikring. 

Vælg din alder og beregn din pris

Personforsikringen dækker hele dig. Med personforsikringen får du ulykkesforskring som grunddækning, Hertil kan du vælge at udvide med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå.

Vælg den aldersgruppe, der passer til dig.

Personforsikring
Ung

Til dig mellem 18-24 år.

 

Vi leverer sikkerhedsnettet, så du kan fokusere på det, du vil. Du kan vælge ulykkesforsikring alene, eller tilføje ekstra i pakken og blive dækket fra top til tå.

Personforsikring Voksen

Til dig mellem 25-69 år.

 

Fra du er fyldt 25 år kan du vælge Personforsikring Voksen – en ulykkesforsikring, hvor du også kan få sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Personforsikring Senior

Til dig der er fyldt 70 år.

 

Du får ulykkesforsikringen, som du kender den. Du kan vælge at udvide med fx hjælp og betalt medicin efter hospitalsophold, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Fordele med personforsikringen

Med personforsikring fra Tryg får du en ulykkesforsikring, der tager hånd om hele dig - uanset alder. Læs mere om fordelene som Tryg-kunde med personforsikring. 

Bedstefar og mor sidder med datter på sti i skoven
Ung kvinde smiler til ung mand

Alle er velkomne

Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.

Tryg Pårørende

Hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg, kan du få hjælp gennem Tryg Pårørende. Her får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Online fysioterapi

Som alternativ til fysioterapi på klinik, kan du vælge online videokonsultationer med erfaren fysioterapeut, og få adgang til skræddersyet videoguidede øvelser via træningsapp.

Sådan fungerer personforsikringen

Alle de vigtigste dækninger uanset din alder

Du er vant til, at en ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade ved en ulykke, fx får ødelagt dine tænder. Ulykkesforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer, som ulykken kan medføre. Dette er nu grunddækningen i personforsikringen.

Hertil kan du vælge at udvide med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå. 

Skal du have heltidsulykkesforsikring eller fritidsulykkesforsikring?

Du har mulighed for at vælge, om din forsikring skal dække hele døgnet eller i fritiden. Heltidsulykkesforsikringen dækker, hvis du får en arbejdsskade, mens fritidsulykkesforsikringen kun dækker i fritiden.

Du kan være dækket af en kollektiv ulykkesforsikring gennem din arbejdsplads, men der kan være en mindre forsikringssum, dvs. det beløb du højst kan få udbetalt i erstatning.

Du kan frit vælge, hvilken type ulykkesforsikring der passer bedst til dig, men vi anbefaler altid en heltidsulykkesforsikring. Ulykkesforsikringen hos os fungerer som et supplement til den forsikringssum, du vil kunne få udbetalt fra den kollektive ulykkesforsikring. 

Læs mere om ulykkesforsikring

Få overblik med Tryg Sund - din nye app

Hent Tryg Sund og se, hvordan du er dækket af din forsikring. Her får du fx hurtig hjælp med Tryg Lægehotline, adgang til Tryg Pårørende og StressStop-linjen samt inspiration til en sundere hverdag. Du kan også anmelde din skade og booke behandling direkte i appen.

Læs mere

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker en personforsikringen?

Personforsikringen er en ulykkesforsikring, der dækker hele dig. Det betyder at ulykkesforsikringen er en grunddækning i personforsikringen, og dækker derfor de økonomiske problemer, som en ulykke kan medføre. Med pakken Person Super er du også dækket ved tandbehandling, sygdom og sundhedsproblemer.

Hvad koster en personforsikring for studerende?

Personforsikring – Ung er til dig mellem 18 – 24 år, som ønsker at være dækket hele dig. Du kan få dækning for alvorlig sygdom, dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken.

Beregn prisen online og  10 % rabat, når du køber en den hos os. Prisen beregnes individuelt og kan derfor variere alt efter, hvilke dækninger du ønsker og tilvælger.

Hvilke særlige fordele har personforsikringen?

Med en personforsikring får du dækningen Forhøjet erstatning, som sikrer dig en højere erstatning ved fx varigt mén på 30 % eller derover. Du får også en højere erstatning ved fx tab af syn og hørelse. Du er også dækket ved en strakserstatning, hvor du får udbetalt et engangsbeløb, hvis du ved en ulykke får knoglebrud eller fx skade i korsbånd eller akillessene

Er mit barn dækket af min personforsikring?

Du kan nemt tilkøbe en børneforsikring til dit barn. En børneforsikring hos Tryg samler tre forsikringer i én, og indeholder det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms-, og sundhedsforsikringen i én samlet pakke. Dit barn er gratis dækket for ulykker det første leveår, og du får børneforsikringen til samme faste lave pris til dine børn mellem 1 og 18 år.

Hvad er forskellen på hel- og halvtidsulykkesforsikring?

Du kan frit vælge, om din forsikring skal dække hele døgnet eller i fritiden. Heltidsulykkesforsikringen dækker dele døgnet og derfor også hvis du får en arbejdsskade, mens fritidsulykkesforsikringen kun dækker i fritiden uden for arbejde.

Vi anbefaler altid en heltidsulykkesforsikring, dog kan det være fordelagtigt at vælge fritidsulykkesforsikringen, hvis du er dækket af en kollektiv ulykkesforsikring gennem din arbejdsplads. Vi vil altid anbefale, at du er opmærksom på, om forsikringssummen gennem din arbejdsplads, er mindre end hvis du tegner en heltidsulykkesforsikring.

Hvorfor være kunde hos Tryg?

Hurtig hjælp - døgnet rundt

Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.

Op til 20 % rabat, når du samler dine forsikringer

Når du vælger indboforsikring, kan du få samlerabat, hvis du vælger 2 eller flere forsikringer blandt rejse-, hus-, fritidshus-, person- og bilforsikring. Rabatten gælder endda en række af dine andre forsikringer, når du har samlet dine forsikringer.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.