Om Tryg

Om Tryg

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i både Danmark og Skandinavien. Vi tilbyder forsikringer til private kunder og virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Hver fjerde dansker er forsikret gennem Tryg, og vores kunder er blandt de mest tilfredse.

Om Tryg - Tryg er et af Nordens største forsikringsselskaber. Den genkendelige redningskrans fra Tryg giver sikkerhed i naturen.

Tryghed og værdi for 5.3 mio. kunder

Hver dag sikrer vores 7.000 medarbejdere tryghed og værdi for cirka 5.3 mio. kunder.

Forsikringer til private og erhvervsmarkedet

Vores forsikringer er målrettet både private kunder og virksomheder og dækker bl.a. arbejdsskade, bil, ejendom, løsøre, transport, hus, ulykke og sundhed.

Vi tilbyder hovedsageligt forsikringer gennem egne salgs- og servicekanaler samt gennem partnere som Danske Bank og AXA Corporate Solutions. Vi er noteret på Nasdaq OMX København. 

Formål

Vores formål

I en verden, der forandrer sig, gør vi det enklere at være tryg.

Det skal der til

Vi omsætter vores ekspertviden og erfaringer til enkle, overskuelige forsikringer. Vi er til stede, når vores kunder har brug for os – på telefonen, på skadestedet ved større skader og døgnet rundt via en lang række digitale selvbetjeningsmuligheder.

Forsikringstager i Tryg

Mere end 1,3 mio. danskere er forsikringstagere i Tryg. Man kan sagtens være forsikringstager i Tryg uden at være direkte kunde i Tryg Forsikring. Man bliver forsikringstager, hvis man er kunde i Tryg Forsikring, Alka Forsikring, TJM Forsikring eller gennem en af vores mange partneraftaler.

Se Trygs partneraftaler

Bonus på flere måder

Alle forsikringstagere i Tryg er også medlemmer af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. 

Det giver flere fordele:

  • Alle har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.
  • Gennem TrygFondens almennyttige arbejde inden for områder som eksempelvis børn og unges trivsel, fællesskaber for voksne og et trygt ældreliv er medlemmerne med til at skabe tryghed i hele Danmark.

Læs mere om TryghedsGruppens bonus.

Sådan samarbejder Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden

I Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden arbejder vi hver dag – på hver vores måde – for at gøre Danmark mere trygt.

Læs mere om samarbejdet