Om Tryg

Om Tryg

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Danmark og det næststørste i Norden. Vi tilbyder forsikringer til private kunder og virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Hver femte dansker har valgt Tryg, og vores kunder er blandt de mest tilfredse.

Om Tryg - Tryg er et af Nordens største forsikringsselskaber. Den genkendelige redningskrans fra Tryg giver sikkerhed i naturen.

Tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder

Hver dag sikrer vores 4.000 medarbejdere tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Vi er Danmarks største skadeforsikringsselskab og Nordens næststørste. 

Forsikringer til private og erhvervsmarkedet

Vores forsikringer er målrettet både private kunder og virksomheder og dækker bl.a. arbejdsskade, bil, ejendom, løsøre, transport, villa, ulykke og sundhed.

Vi tilbyder hovedsageligt forsikringer gennem egne salgs- og servicekanaler samt gennem partnere som Nordea og AXA Corporate Solutions. Vi er noteret på Nasdaq OMX København. 

Formål og værdier

Vores formål

Det handler om at være tryg. Vi skaber tryghed og værdi for kunder, medarbejdere og aktionærer.

Det skal der til

Vi omsætter vores ekspertviden og erfaringer til enkle, overskuelige forsikringer. Vi er til stede, når vores kunder har brug for os – på telefonen, på skadestedet ved større skader og døgnet rundt via en lang række digitale selvbetjeningsmuligheder.

Alle kunder kan få bonus

Kunder i Tryg er automatisk også medlemmer af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. 

Det giver kunder i Tryg flere fordele:

  • Alle kan få bonus. TryghedsGruppen har i 2016, 2017 og 2018 udbetalt en bonus til medlemmerne på 8 %.
  • Gennem TrygFondens arbejde inden for sikkerhed, sundhed og trivsel er kunder i Tryg med til at skabe tryghed i hele Danmark.

Læs mere om vores bonus

Sådan samarbejder Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden

I Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden arbejder vi hver dag – på hver vores måde – for at gøre Danmark mere trygt.

Læs mere om samarbejdet

Se filmen om, hvordan Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden hænger sammen.

CSR – vores samfundsansvar

Klima, etik og menneskelige hensyn er en del af vores daglige arbejdsgang. Læs mere om Trygs samfundsansvar