Andre i din branche vælger

Bliv klogere på dit forsikringsbehov på 5 minutter. Prøv erhvervsguiden og se hvilke forsikringer, vi anbefaler til virksomheder ligesom din. 

Du kan finde dit cvr her

Tryg Business, forretningskvinde, indehaver

Tryg Business - Spar op til 15 % på dine forsikringer

Saml din virksomheds forsikringer hos os og bliv en del af Tryg Business. Her får du adgang til en række særlige services og en fast rabat.

Læs mere

Gode grunde til at vælge Tryg Erhverv

Se flere fordele
Alle kan få bonus
Har du forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark.
Årligt forsikringstjek
Du får hvert år et forsikringstjek, så vi sikrer at dine forsikringer stadig matcher dit behov.
Hurtig hjælp døgnet rundt
Får du en skade, kan du nemt anmelde den på tryg.dk. Ved akutte skader rådgiver vi dig på telefonen eller rykker ud – 24 timer i døgnet.
Bonus til kunder i Tryg.

Bonus på 5 %
som kunde i Tryg

TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg, udbetaler for 6. år i træk bonus til kunder i Tryg. Du har mulighed for at få bonus på 5 % af det beløb, du i alt har betalt for dine forsikringer for 2020. 

Læs mere
Skift til månedsbetaling

Hjælp likviditeten – skift til månedsbetaling 

Du kan skifte til månedsbetaling på mange af vores forsikringer, hvis du i dag betaler helårligt.

Det kan give dig penge tilbage på kontoen her og nu, hvor du har brug for dem. Samtidig får du en betalingsordning, der kan give luft i økonomien ved at dele dine udgifter op i mindre bidder.

Ring og hør mere på 44 20 64 28