Medarbejdere holder møde - Bliv kunde i Tryg

Bliv kunde i Tryg - kom godt i gang

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, tager vi først en snak om dine behov og finder herefter frem til de forsikringer, der er relevante for din virksomhed. Vil du vide mere? Her kan du finde flere informationer om at blive kunde hos os.

 

Hvordan bliver jeg kunde?

Bliv erhvervskunde i Tryg
Når du driver en virksomhed, har du ofte brug for forskellige forsikringer, der sikrer dine genstande, hvis uheldet skulle være ude, samt hjælper dine medarbejdere, hvis de skulle komme til skade.

Er du i tvivl om hvilke forsikringer, der er relevante for din virksomhed? Vi har et bredt udvalg af forsikringer, og du kan få en løsning som passer til lige præcis dit behov og din specifikke branche. Skulle uheldet være ude, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Du får samtidig adgang til en række fordele og rabatter på bl.a. forebyggelsesprodukter, der kan være med til at sikre din virksomhed og give dig ro i maven.

Vi står klar til at rådgive dig
Går du med overvejelser om at blive kunde hos os, vil vi meget gerne høre fra  dig. Er du ikke helt sikker på, at vi er det rigtige match, behøver du ikke at bekymre dig. Samtalen er helt uforpligtende.

Få et tilbud

Er du interesseret i at vide din pris på en eller flere forsikringer, så har du mulighed for at give os dine kontaktoplysninger og få et uforpligtende tilbud. Her vil du blive kontaktet telefonisk af en erfaren forsikringsrådgiver, som vil hjælpe dig med at tilpasse forsikringen og derefter give dig et tilbud.

Tal med en rådgiver

Har du brug for professionel vejledning til at træffe din beslutning, kan du blive ringet op af en erfaren forsikringsrådgiver til en uforpligtende snak om hvilke forsikringer, der passer til din virksomhed. Få styr på hvilke forsikringer, der er lovpligtige, og hvordan andre i din branche vælger at sikre sig.

online møde

Book online møde

Skal vi gennemgå dine forsikringer, eller har du brug for hjælp til at finde de rigtige forsikringer til din virksomhed?

Du kan nemt booke et møde med en rådgiver direkte her på hjemmesiden.

Læs mere

Det første møde med os

Forsikringer der passer til dine behov
Uanset hvordan du vælger at komme i kontakt med os, vil vi ved det første møde gerne lære din virksomhed bedre at kende og høre mere om dine behov.

Er du interesseret i en bestemt forsikring, dækning eller pakke, vil vores forsikringsrådgiver spørger ind til relevante oplysninger om din virksomhed, så vi kan skræddersy produktet til dig og evt. dine medarbejdere.

Når du har valgt forsikring
Vælger du at bestille en eller flere af vores forsikringer efter vores samtale, modtager du et fysisk eller elektronisk brev, hvor vi aftaler, hvornår de forskellige forsikringer skal træde i kraft.

Når forsikringen træder i kraft, vil du få en bekræftelse på mail og et brev med din police, som du herefter har mulighed for at hente digitalt og printe på Min virksomhed.

Hvad hvis jeg allerede har forsikringer hos et andet forsikringsselskab?
Du oplyser blot, hvor dine forsikringer er i dag, og giver os samtykke til at kontakte dit nuværende forsikringsselskab, så sørger vi for opsigelsen og en god overgang til os.

Min virksomhed - klar det meste selv

Når du har forsikringer hos os, kan du heldigvis klare det meste selv via vores online selvbetjening. Så slipper du for at sætte tid af til at ringe til os – og undgår mulig telefonkø.

Her kan du:

  • Få overblik over din virksomheds forsikringer.
  • Rette i dine informationer og anmelde skader.
  • Se og printe dokumenter. Det kan fx være dine indbetalingskort, dine forsikringspolicer eller din samlede forsikringsoversigt

Få en hurtig introduktion til Min virksomhed.

Kvinde arbejder i butik

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.

Gå til guiden