Varebilforsikring – dækker både din varebil og chauffør

Med en varebilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, hvis din varebil bliver skadet. Førerdækning og krisehjælp er altid inkluderet, når vælger en af vores pakker - og samtidig får du en lånebil, mens din bil er på værksted.

Vælg mellem tre pakker - Basis, Udvidet eller Super. Udvidet-pakken passer til de fleste. Den kan du finde din pris på med det samme.

Vælg den pakke, der passer til din virksomhed

Varebilforsikringen er målrettet varebiler, varevogne og kassebiler med en totalvægt på op til 3.500 kg.

Du kan vælge mellem tre pakker - Basis, Udvidet eller Super. I alle pakker får du en ansvarsforsikring og kaskoforsikring samt førerdækning og krisehjælp. I pakkerne Udvidet og Super finder du derudover en række dækninger, som sørger for, at du er ekstra godt sikret i tilfælde af uheld. 

Basis

Udvidet

Super

Instrumentbræt i bil

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over dine forsikringer, opdatere din kørelængde, bestille grønt kort og downloade skadeliste. Har du Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du også bestille hjulskifte hos et værksted nær dig.

Log ind

Særlige fordele i varebilforsikringen

Undgå dyre skader - en forsikring til dit behov og situation

Ejer eller leaser du? Kører din varebil på diesel, benzin eller el? Forsikringen bliver tilpasset din situation, så du er ordentligt dækket, hvis der sker en skade på varebilen.

Hurtig hjælp ved skader

Med vejhjælp hjælper vi med det samme, så du og din varebil hurtigt kommer videre - overalt i Danmark. Derudover sørger vi for videretransport af dit gods, hvis du har brug for det. Fx hvis dit værktøj skal videre til en byggeplads.

Varebilforsikring, når du har brug for det

Får din varebil en skade, kan du vælge et Tryg Reparation værksted. Så er du sikret kvalificeret service og en lånebil, indtil din egen er klar.

En del af Tryg Business

Vælg flere forsikringer og få samlerabat på op til 15 %. Som Tryg Business-kunde får du med forsikringen også adgang til en række særlige services.

Særlige biler - særlige behov

Leaser du din varebil, har vi også nogle helt specielle fordele til dig:

 • Førstegangsydelsen er dækket op til 150.000 kr.
 • Afleveringsforsikring får du automatisk med, hvis du vælger Udvidet eller Super-pakken. Med den betaler du kun én selvrisiko, hvis bilen har op til fem skader, når den skal afleveres.

Kører du på strøm?

Er din varebil elektrisk eller bare hybrid? Så indeholder varebilforsikringen en el- og hybriddækning, som dækker ladestander og -kabler.

Billede af kvinde med computer, som læser om Tryg Business

Få rabat med Tryg Business

Forsikringen her er en del af vores fordelsprogram Tryg Business. Det betyder, at hvis du samler dine erhvervsforsikringer hos os, kan du få op til 15 % i rabat og adgang til særlige services.

Læs mere

Har du mere end 20 varebiler?

Hvis du ejer 20 varebiler eller mere, kan vi i de fleste tilfælde tilbyde en fælles forsikring til alle dine varebiler.

Ring og få et tilbud på 44 20 45 00.

Få gode råd til at sikre din varebil mod indbrud

Forebyg indbrud i varebilen

Vidste du, at du selv kan gøre en indsats for at holde tyven ude, når din varebil holder parkeret? Vi har samlet fem gode råd til at forebygge indbrud.

Derudover kan du som erhvervskunde i Tryg få rabat på en dirkefri og boringssikker SmartVan lås, der virker effektivt mod indbrud. Du kan også få rabat på et dna-kit og på den måde beskytte din virksomheds udstyr.

Læs de gode råd

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker varebilforsikringen?

Forsikringen er til varebiler, varevogne og kassebiler, der har en totalvægt på op til 3.500 kg. Som minimum er du dækket med den lovpligtige ansvarsforsikring og kaskoforsikring samt førerdækning og krisehjælp, når du vælger en forsikringspakke hos os. 

Din varebil er fx dækket:

 • Hvis der sker et uheld i trafikken.
 • Hvis din varebil bliver stjålet eller udsat for hærværk.
 • Hvis du kommer til at gøre skade på andre køretøjer eller personer.
 • Med hjælp til føreren af varebilen, hvis der sker en ulykke.

 

Hvad koster en varebilforsikring?

For at kunne beregne prisen på en varebilforsikring, har vi brug for at vide lidt mere om dig og din virksomheds varebiler. Her har vi en række spørgsmål, som vi typisk stiller i denne situation.

Vi spørger fx ind til:

 • Årgang, mærke og model.
 • Kørselsbehov og anvendelse.
 • Om varebilen er ombygget (fx til en foodtruck eller kølebil).
 • Hvilken dækningspakke og selvrisiko, du ønsker.
 • Skadehistorik.

Vil du vide mere om, hvad prisen er for lige præcis din virksomhed, kan du beregne din pris her. Du kan også kontakte os og få et tilbud. Hvis det er muligt, kan du med fordel have din nummerplade klar til vores snak. Så kan vi hurtigt finde frem til flere oplysninger om bilen.

Er forsikringen lovpligtig?

Ansvarsforsikringen er lovpligtig for alle varebiler. Den dækker dit ansvar, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer, deres ting eller køretøjer under et trafikuheld. Vælger du én af vores forsikringspakker, vil din varebil også som minimum være dækket med kasko, førerdækning og krisehjælp.

Kaskoforsikringen er dog rigtig god at have, da den dækker skade på din varebil, hvis den bliver stjålet, udsat for hærværk eller får skader i et trafikuheld. På den måde står du ikke tilbage med en stor regning, der kan skade din virksomheds økonomi.

Med dækningerne Førerdækning og Krisehjælp er føreren af varebilen dækket for personskade i soloulykker. Du får også dækket psykologisk krisehjælp, hvis der sker et uheld, så føreren har de bedste forudsætninger for at komme hurtigt tilbage på arbejde.

Hvor kan jeg se, hvilke forsikringer der ellers vil passe til min virksomhed?

Du kan nemt få overblik og finde relevante forsikringer ved at klikke dig videre til vores forsikringsguide. Her kan du blive klogere på de forsikringer, vi anbefaler til en virksomhed som din. Du kan enten taste dit cvr-nummer ind og få målrettede anbefalinger - eller overordnet se, hvilke forsikringer virksomheder i din branche typisk har.

Hvad kan jeg selv gøre for at forebygge skader på min varebil?

Du kan selv gøre en indsats for at forebygge indbrud i din varebil. Her kan du blandt andet sætte en ekstra lås på bilen. Det kan du læse mere om her.