Varebilforsikring, mand snakker i mobil foran sin røde varevogn

Varebilforsikring – så er du godt kørende

Med en varebilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring, hvis din varebil bliver skadet. Du kan også få vejhjælp ved motorstop og dækket leje af erstatningsbil.

Sådan dækker varebilforsikringen 

Varebilforsikringen er målrettet varebiler, varevogne og kassebiler med en totalvægt på op til 3.500 kg.

Forsikringen består af en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikring

Lovpligtig forsikring for alle varebiler. Dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting og køretøjer.

Kaskoforsikring

Dækker skader på din varebil, hvis den fx bliver stjålet, udsat for hærværk eller får en skade i et trafikuheld. Kaskoforsikringen sikrer dig også vejhjælp til at få bugseret din varebil væk ved et trafikuheld.

Instrumentbræt i bil

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over dine forsikringer, opdatere din kørelængde, bestille grønt kort og downloade skadeliste. Har du Tryg Vejhjælp, kan du også bestille hjulskifte hos et værksted nær dig.

Log ind

Særlige fordele i varebilforsikringen

Undgå dyre skader
Med en kaskoforsikring er du dækket, hvis der sker en skade på varebilen.
Hurtig hjælp ved skader
Med vejhjælp hjælper vi med det samme, så du og din varebil hurtigt kommer videre.
Varebilforsikring, når du har brug for det
Får din varebil en skade, kan du vælge et Tryg Reparation værksted. Så er du sikret kvalificeret service og en lånebil, indtil din egen er klar.

Gør din forsikring endnu bedre

Du har mulighed for at tilpasse din forsikring af varebilen til at dække dine behov.

Dækninger du kan vælge:

 • Mekanisk skade. Er din varebil under 8 år og har kørt mindre end 150.000 km, kan du sikre dig mod pludselige og uforudsete skader i bilens motor og gearkasse.
   
 • Tryg Vejhjælp Erhverv. Hjælper dig og din varebil videre, hvis varebilen går i stå - uanset om du mangler brændstof eller strøm, om bilen er brudt sammen, eller du er blevet syg.
   
 • Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv. De samme fordele som i Tryg Vejhjælp Erhverv med ekstra services bygget til.
   
 • Glasdækning. Gør din forsikring af varevognen endnu bedre med en glasdækning. Her er du dækket, hvis din varebil fx får revner og stenslag på ruder, lygter eller spejle.
Du kan selv sikre din varebil

Forebyg indbrud i varebilen

Du kan heldigvis selv gøre en indsats for at holde tyven ude, når din varebil holder parkeret. Som erhvervskunde i Tryg får du bl.a. rabat på en dirkefri og boringssikker SmartVan lås, der virker effektivt mod indbrud.

Du kan også få rabat på et dna-kit og på den måde beskytte din virksomheds udstyr.

Har du mere end 20 varebiler?

Hvis du ejer 20 varebiler eller mere, kan vi i de fleste tilfælde tilbyde en fælles forsikring til alle dine varebiler.

Ring og få et tilbud på 44 20 45 00.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker varebilforsikringen?

Forsikringen er til varebiler, varevogne og kassebiler, der har en totalvægt på op til 3.500 kg, og indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.

Med en varebilforsikring er du dækket, hvis din varebil bliver skadet. Det kan være, hvis der sker et uheld i trafikken eller hvis varebilen bliver stjålet eller udsat for hærværk.

Hvad koster en varebilforsikring?

For at kunne beregne prisen på en varebilforsikring, har vi brug for at vide lidt mere om dig og din virksomheds varebiler. Her har vi en række spørgsmål, som vi typisk stiller i denne situation.

Vi spørger ind til:

 • Køretøjsmodel og fabrikat
 • Årgang, nyværdi og anvendelse
 • Dit geografiske område
 • Kilometer kørt om året
 • Ekstraudstyr
 • Valgte dækninger
 • Selvrisiko og præmietrin

Vil du vide mere om, hvad prisen er for lige præcis din virksomhed, kan du kontakte os og få et tilbud.

Er forsikringen lovpligtig?

Ansvarsforsikringen er lovpligtig for alle varebiler. Den dækker dit ansvar, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer, deres ting eller køretøjer under et trafikuheld.

Kaskoforsikringen er dog rigtig god at have, da den dækker skade på din varebil, hvis den bliver stjålet, udsat for hærværk eller får skader i et trafikuheld. På den måde står du ikke tilbage med en stor regning, der kan skade din virksomheds økonomi.

Hvor kan jeg se, hvilke forsikringer der ellers vil passe til min virksomhed?

Du kan nemt få overblik og finde relevante forsikringer ved at klikke dig videre ind til Erhvervsguiden. Her kan du blive klogere på de forsikringer, vi anbefaler til en virksomhed som din. Du kan enten taste dit cvr-nummer ind og få målrettede anbefalinger - eller overordnet se, hvilke forsikringer virksomheder i din branche typisk har.

Hvad kan jeg selv gøre for at forebygge skader på min varebil?

Du kan selv gøre en indsats for at forebygge indbrud i din varebil. Her kan du blandt andet sætte en ekstra lås på bilen. Det kan du læse mere om her.