Erhvervs- og produktansvarsforsikring

Forsikringen dækker, hvis I som virksomhed er skyld i skader på personer eller ting. Forsikringen dækker også praktisk hjælp til at håndtere uberettigede erstatningskrav.

Sådan dækker forsikringen

Vi har kombineret erhvervsansvar og produktansvar i én forsikring, så der ikke opstår gråzoner mellem dem.

Erhvervsansvar

Kommer virksomhedens medarbejdere til at lave skade på andre personer eller på andre personers ting, mens de udfører deres arbejde, dækker vi det erstatningskrav, det kan medføre. En erhvervsansvarsskade kan fx være en medarbejder, der vælter en kundes vase. Det kan også være mere komplekse skader som fx partikeludslip fra din virksomhed, der rammer nabogrunden. Er medarbejderen selv kommet til skade under arbejdet, dækker vi også erstatningskravet fra medarbejderen.

Produktansvar

Næsten alle produkter kan blive årsag til en produktansvarsskade. Hvis en fejl på virksomhedens produkt fører til skader på personer eller ting, dækker forsikringen. Som producent er du objektivt ansvarlig. Det vil sige, at det ingen betydning har, om din virksomhed har begået en fejl eller ej. Som forhandler hæfter du for producentens fejl, og du kan også blive ansvarlig, hvis du selv har begået fejl ved håndtering af produktet.

Min virksomhed

nemt overblik på Min virksomhed

Vil du se detaljer på dine forsikringer eller selv foretage ændringer? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, anmelde en skade eller se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Log ind

Særlige fordele i erhvervs- og produktansvarsforsikringen

Matcher risikoen
Forsikringen tager højde for din virksomhed og det arbejde, I udfører, og matcher den risiko, I har.
Vi sikrer dit omdømme
Du skal ikke selv håndtere klagesager mellem dig og kunden. Vi overtager sagen og sikrer dit omdømme.
Rådgivning i skadesituationen
Vores specialister hjælper dig med juridisk og teknisk rådgivning i forbindelse med en skade.

Vi tilpasser forsikringen til din virksomhed

Den kombinerede erhvervs- og produktansvarsforsikring skal afspejle din virksomhed og dine behov. Sammen med dig vurderer vi blandt andet:

  • Eksport og reeksport
  • Serieproduktion
  • Krav fra dine kunder
  • Underleverandørers stabilitet

Vi lytter, så vi forstår din virkelighed, og vi rådgiver, så du får det fulde overblik over virksomhedens risici. Vi overtager det økonomiske ansvar og det praktiske arbejde med at håndtere sagen. 

tryg business

Få rabat med Tryg Business

Forsikringen her er en del af Tryg Business. Det betyder, at hvis du samler dine erhvervsforsikringer hos os, kan du få op til 15 % i rabat og adgang til særlige services.

Bliver du Tryg Business-kunde i september, får du 20 % ekstra på dine nye forsikringer det første år.

Læs mere

Vi er med dig hele vejen

Skulle uheldet være ude, sørger vi for at hjælpe dig godt igennem. Så snart en person eller virksomhed kræver erstatning fra jer, træder vi til. I samarbejde med jer vurderer og afslutter vi sagen bedst muligt for alle parter.

Du kan se, hvordan du anmelder skaden her.

Skovsø med redningskrans

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.
Gå til guiden