Kvinde i butik

Dine fordele som erhvervskunde i Tryg

Der er mange gode grunde til at blive kunde i Tryg. Hos os er din virksomhed ordentligt dækket, og når uheldet er ude, sidder vi klar til at hjælpe dig - døgnet rundt. Du får samtidig adgang til en række rabatter og fordele.

Hos Tryg er din virksomhed godt forsikret og mere til

  • Vi tilbyder et stort udvalg af produkter, som kan sammensættes, så det passer til lige netop din virksomhed.
  • Du har mulighed for bonus - uanset om du har haft skader eller ej. 
  • Som kunde i Tryg er du medlem af TrygFonden, der skaber større tryghed i Danmark ved at støtte hundredevis af projekter hvert år.
  • Du får et årligt forsikringstjek, hvor vi sørger for, at forsikringerne stadig matcher virksomhedens behov. Du kan fx booke et online møde med en forsikringsrådgiver.
  • Du får tilknyttet et team af specialister. Det er trygt for dig, og samtidig er du sikret den bedst mulige rådgivning.
  • Vi giver gode råd til at forebygge skader og rabatter på udvalgte  forebyggelsesprodukter.

Mulighed for bonus

Har du dine forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Det giver flere fordele:

  • Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 % af den samlede årlige pris for din virksomheds forsikringer hos os. Læs mere om bonus
  • Hvert år støtter TrygFonden hundredvis af projekter – fx Hjertestarter, Kystlivredning, Krammebamser og Besøgshunde. På den måde er du med til skabe tryghed i hele Danmark gennem TrygFondens aktiviteter. Læs mere
Min virksomhed, Tryg

nemt overblik på Min virksomhed

Skal du tilføje nye medarbejdere til din forsikring? Eller vil du udskrive et transportcertifikat? Du kan klare det meste online ved at logge ind på Min virksomhed.

Her kan du bl.a. få overblik over aktive og ophørte forsikringer, følge en anmeldt skade og se beløbet på din eventuelle bonus. Det er også på Min virksomhed, at vi sender beskeder til dig.

Læs mere

Tryg Business - samlerabat og unikke services

Samler du flere af din virksomheds forsikringer hos os, kan du blive en del af Tryg Business. Her kan du spare op til 15 % på dine forsikringer, få et årligt forsikringstjek med underforsikringsgaranti og adgang til en række unikke services, der er relevante for din virksomhed.

Det drejer sig om:

For blive Tryg Business-kunde, skal du have en ansvarsforsikring og en erhvervsforsikring - og så vælge mellem en arbejdsskadeforsikring eller en sygedriftstabsforsikring. Det giver dig 10 % i rabat og adgang til særlige services. Tilføjer du bare én forsikring mere, er du med i Tryg Business Extra, og får yderligere 5 % rabat.

Kvinde med headset, Tryg Pension

Tryg Pension - Pas godt på din fremtid

Få proaktiv rådgivning og klare anbefalinger, så du får mest muligt ud af din pension. Vi hjælper med at sikre dig, uanset hvor du er i livet.

Læs mere

Vi er der, når du har brug for os

Skulle uheldet være ude, kan du nemt anmelde din skade døgnet rundt.

Ved akutte skader og ulykker, rådgiver vi dig på telefonen, eller rykker ud på alle tidspunkter af døgnet.

Hurtig skadebehandling
Når du kan anmeldt din skade, kan du logge ind på Min virksomhed og følge din skade.

Gode råd til at undgå skade og rabat på forebyggelse
De bedste skader er dem, der aldrig sker - og du kan selv være med til at minimere risikoen for skader i din virksomhed. Vi giver dig gode råd til at forebygge eksempelvis brand, indbrud og skader, der opstår på grund af voldsomt vejr. Som erhvervskunde i Tryg får du samtidig rabat på en række forebyggelsesprodukter, der kan spare dig for både penge og besvær, når du har dem i din virksomhed.

Læs de gode råd til at undgå skade

Se rabatter på forebyggelsesprodukter