Få mindst 20 % rabat – køb din nye bilforsikring online

En bilforsikring skal gøre dig tryg som bilist. Det handler om, at du skal kunne bruge din bil uden at skulle bekymre dig om, at bilen går i stå på vej på arbejde eller på ferien. Du skal kunne køre trygt og vide, at du får hurtig hjælp og service, hvis noget går galt.

Vælg en pakke, der passer til dine behov

Vi har samlet de bedste dækninger i 3 pakker, som du kan vælge mellem, når du køber din bilforsikring online.

Basis

Super

Vælg Tryg Bilpleje i dag - og få din første bilvask nu

Når du køber Tryg Bilpleje, modtager du din første vaskekode på SMS og/eller mail med det samme - og den kan bruges i Shells og Shell/7-Elevens vaskehaller over hele landet.

Læs mere

Køb nu

Særlige fordele i bilforsikringen

Lånebil, når din egen bliver repareret
Hvis du bruger et Tryg Reparations-værksted, får du både garanti på reparationen og en lånebil stillet til rådighed.
Førerforsikring – vigtig for dig, der kører
Med førerforsikring er ikke kun dine passagerer, men også du er dækket, hvis du fx kører ind i et træ.
Automatisk elitebilist som 30-årig
Er du fyldt 30 år, bliver du automatisk elitebilist hos os - og har du ikke haft skader de sidste tre år, får du den billigste bilforsikring.
Ingen selvrisiko ved tyveri af nummerplader
Hvis én eller begge nummerplader bliver stjålet, får du dækket
genanskaffelse og montering af nye nummerplader uden at
skulle betale selvrisiko, når du har kaskoforsikring.
tryg drive giver dig en billig bilforsikring når du kører godt

Tryg Drive gør det sjovere og billigere for dig at forsikre din bil

Hent Tryg Drive appen og test, hvordan det er at køre med en smart og adfærdsbaseret bilforsikring. Du kan gratis tage en demotur og se, hvor meget du kan spare på din bilforsikring.

Læs om Tryg Drive

Sådan fungerer bilforsikringen

Alle de vigtigste dækninger

Med en bilforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting. Kaskoforsikringen dækker, hvis din bil bliver stjålet eller får skader i et uheld. Beregn pris på din bilforsikring her på siden, så får du hurtigt en pris. 

Du får altid den lavest mulige pris på din bilforsikring

Er du fyldt 30 år er du automatisk elitebilist og får den billigste bilforsikring. Jo mindre du kører, jo billigere er din bilforsikring. Derfor kan du altid justere dit årlige kilometerforbrug hos os, så du ikke risikerer at betale for meget. Skulle din bil få en skade eller to, stiger prisen på din bilforsikring ikke – og du slipper for overraskelser i dit bilbudget.

Bilforsikring til unge giver op til 30 % rabat

Som ung kan du spare penge på bilforsikringen, hvis du kører godt og samler dine forsikringer hos os. 
Ungdomsforsikringen YoungLiving giver 15 % rabat på bilforsikring til unge uanset om du er 25 år eller 21 år. Du kan også vælge Tryg Drive, hvor du har intet at tabe, kun penge at spare.

Leasingbil – se pris med det samme og køb en god forsikring

Når du leaser din bil, skal du selv sørge for ansvarsforsikring, kaskoforsikring og øvrige dækninger. Nøjagtig som, hvis du ejer bilen. Når du afleverer din leasede bil efter leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en hjælp. Læs mere om vores leasingforsikring og beregn pris på din leasingforsikring.

Bilejerskifteforsikring – så kan du trygt købe brugt

Køber du en brugt bil af en privatperson, har du ingen mulighed for at vende tilbage og få repareret fejl på bilen. Med en bilejerskifteforsikring kan du sikre dig mod ubehagelige overraskelser og få dækket reparationsomkostninger.

Mest stillede spørgsmål

Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på en bilforsikring kan være forskellig, og beregnes bl.a. efter hvilken type bil du kører, hvilke dækning du ønsker og hvor længe du har været bilist. Pris og kvalitet hænger selvsagt sammen, og vil du gerne passe ekstra godt på din bil, bliver din bilforsikring naturligvis dyrere, end hvis du blot nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring.

Beregn prisen på din bilforsikring og få mindst 20 % rabat, når du køber en bilforsikring hos os.

Hvad er lovpligtigt i min bilforsikring?

I henhold til Færdselsloven er det lovpligtigt, at du, som bilejer, sørger for at tegne en bilforsikring med en ansvarsforsikring. Med en bilforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.

Du kan også tegne en kaskoforsikring, der dækker, hvis din bil bliver stjålet eller får skader i et uheld.

Hvad kan min bilforsikring ellers indeholde?

Udover at du nemt og hurtigt kan beregne en pris på en bilforsikringen hos os, kan du også selv tilvælge dækninger til en bilforsikring, som dækker netop dine behov. Du kan under beregningen af din bilforsikring tilvælge og fravælge dækninger.

Hvis dine behov ændrer sig, kan du altid justere fx altid justere dit årlige kilometerforbrug hos os, så du ikke risikerer at betale for meget. Skulle din bil få en skade eller to, stiger prisen på din bilforsikring ikke – og du slipper for overraskelser i dit bilbudget.

Hvor høj bør min selvrisiko være?

Det er altid vigtigt, at du tager stilling til din selvrisiko, når du tegner en bilforsikring. Hvis der sker et uheld, træder forsikringen i kraft, dog skal du betale en del af skaden selv.

Beløbet, du skal betale, kaldes selvrisiko. Har du et stramt budget, eller er du bare ikke særlig risikovillig, så kan det være fordelagtigt for dig at vælge en forsikring med lav selvrisiko. Dog skal du være opmærksom på, at jo lavere din selvrisiko er, desto højere er den årlige pris for din bilforsikring.

Din pris kan altså justeres ved, at du skruer op eller ned på din selvrisiko. Du kan let ændre din selvrisiko på Min side.

Hvordan anmelder jeg en skade på min bilforsikring?

Du har to valgmuligheder for at anmelde en skade, hvis uheldet er ude. Du kan enten 1) ringe til os og så vil vores medarbejdere hjælpe med at anmelde skaden eller 2) du kan logge på Min side, springe telefonkøen over og anmelde din skade, når det passer dig. Når du har udfyldt skadesanmeldelsen, opretter vi sagen og kontakter dig, hvis vi får brug for yderligere oplysninger.

Du kan altid vedhæfte ekstra information, fx dokumentation for udlæg eller kvitteringer, på Min side. Herefter får du besked om, hvilken afgørelse der er truffet på din skadeanmeldelse. Du vil ofte modtage svar på mail.