Skal du rejse til Florida eller Mallorca?
bilforsikring - to børn og deres far står ved bilen. Kør sikkert med en bilforsikring - og få rabat i form af gavekort

Få rabat i form af gavekort. Læs mere om din rabat.

Bilforsikring med kontante fordele

Særlige fordele i bilforsikringen

Stor fleksibilitet
Sammensæt frit din bilforsikring. Du kan fx vælge dækningen Udvidet Tryg Vejhjælp. Så får du både hjælp på stedet ved motorstop og også et beløb til videretransport, så du når dit bestemmelsessted til tiden. Derudover ekstra services som to årlige hjulskift og et årligt tjek af bilen.
Førerforsikring er med i basisforsikringen
Som en ekstra sikkerhed får du også førerforsikring med i din basisforsikring. Den dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.
Automatisk elitebilist som 30-årig
Er du fyldt 30 år, bliver du automatisk elitebilist hos os - og har du ikke haft skader de sidste tre år, får du den billigste bilforsikring.
tryghedspakken - saml dine forsikringer og få rabat. Mor og datter og hund sidder i deres hjem og er trygge

Saml dine forsikringer og spar op til 20%

Med Tryghedspakken får du rabat på dine forsikringer. Se her, hvordan du nemt kan samle dine forsikringer ét sted.

Vælg en Tryghedspakke
tryg drive giver dig en billig bilforsikring når du kører godt

Tryg Drive gør det sjovere og billigere for dig at forsikre din bil

Hent Tryg Drive appen og test, hvordan det er at køre med en smart og adfærdsbaseret bilforsikring. Du kan gratis tage en demotur og se, hvor meget du kan spare på din bilforsikring.
Læs mere her
Shop med gavekort fra Tryg og MBXP - køb forsikringer med rabat i form af gavekort

Køb online og få et gavekort

Køb online og få rabat i form af gavekort på op til 1.000 kr., når din forsikring starter. Brug det på elektronik, oplevelser eller shopping i mere end 20 forskellige butikker.
Se alle butikkerne

Sådan fungerer bilforsikringen

Alle de vigtigste dækninger

Med en bilforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting. Kaskoforsikringen dækker, hvis din bil bliver stjålet eller får skader i et uheld. Beregn pris på din bilforsikring her på siden, så får du hurtigt en pris. 

Du får altid den lavest mulige pris på din bilforsikring

Er du ikke fyldt 30 år endnu, falder prisen på din bilforsikring år for år. Er du fyldt 30 år er du automatisk elitebilist og får den billigste bilforsikring. Jo mindre du kører, jo billigere er din bilforsikring. Derfor kan du altid justere dit årlige kilometerforbrug hos os, så du ikke risikerer at betale for meget. Skulle din bil få en skade eller to, stiger prisen på din bilforsikring ikke – og du slipper for overraskelser i dit bilbudget.

Bilforsikring til unge giver op til 30 % rabat

Som ung kan du spare penge på bilforsikringen, hvis du kører godt og samler dine forsikringer hos os. 
Ungdomsforsikringen YoungLiving giver 15 % rabat på bilforsikring til unge uanset om du er 25 år eller 21 år. Du kan også vælge Tryg Drive, hvor du har intet at tabe, kun penge at spare.

Leasingbil – se pris med det samme og køb en god forsikring

Når du leaser din bil, skal du selv sørge for ansvarsforsikring, kaskoforsikring og øvrige dækninger. Nøjagtig som, hvis du ejer bilen. Når du afleverer din leasede bil efter leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en hjælp. Læs mere om vores leasingforsikring og beregn pris på din leasingforsikring.

Bilejerskifteforsikring – så kan du trygt købe brugt

Køber du en brugt bil af en privatperson, har du ingen mulighed for at vende tilbage og få repareret fejl på bilen. Med en bilejerskifteforsikring kan du sikre dig mod ubehagelige overraskelser og få dækket reparationsomkostninger.