Køb online og

få 10 % rabat

på din pris

Elbilforsikring
beregn pris online
og få 10 % rabat

Har du valgt at køre grønt med en elbil? Med vores nye elbilforsikring bliver du godt dækket - og sammen kan vi sænke klimaaftrykket.

Elbil-ejer

Vi har samlet de bedste dækninger i tre pakker, som du kan vælge mellem, når du køber din elbilforsikring online.

Hvis du køber en elbilforsikring, så planter vi et træ. Træer er formidable til at opsuge CO2 fra atmosfæren. En hektar - ca. en fodboldbane - skov i god vækst opsuger og binder årligt mere end 10 ton CO2 ifølge tal fra Naturstyrelsen.

Udvidet

Spar mindst 10 % på din pris ved onlinekøb

Basis

Spar mindst 10 % på din pris ved onlinekøb

Elbil-Leasing

Vi har sammensat tre pakker, så du let kan vælge, hvad der passer bedst til dig, når du leaser din bil. Vi planter også et træ, når du køber en forsikring til din leasede elbil.

Udvidet

Spar mindst 10 % på din pris ved onlinekøb

Basis

Spar mindst 10 % på din pris ved onlinekøb

Gør en forskel - sammen planter vi træer for klimaet

Mand foran elbil
Træ

Plant et træ 

Lad os skabe balance i klimaet og sammen beskytte vores klode. Vær med til at gøre en forskel. Plant et træ i dag.

Alle træer plantes i Danmark

Træer er fantastisk til at optage CO2, så jo flere træer jo bedre. Når du køber en elbilforsikring hos os, planter vi et træ for klimaet i Danmark.

Få et personligt certifikat

Du får et personligt certifikat, som du kan finde på Min side. Det er dit bevis for, at du bidrager til en grønnere verden.

Særlige fordele i elbilforsikringen

Afleveringsdækning når du leaser din elbil

Du skal kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen. Og du vælger selvrisikobeløbet. Sker der tyveri eller en totalskade af leasingbilen, får du ovenikøbet en lånebil til rådighed – indtil 14 dage efter erstatningen.

Parkeringsskade – også til leasingkunder

Når du på parkeringspladsen ikke finder ”en hilsen” i forruden fra den person, der har lavet buler eller ridser på din bil - fx ved påkørsel eller med bildøren - så er det rart med en dækning uden selvrisiko. Parkeringsskade er også til dig, der leaser din elbil.

Ingen selvrisiko ved skade på udstyr til elbilen

Sker der skade på dit ladekabel eller din ladestander, er det dækket af bilens forsikring, når du har el- og plug-in hybridbil dækning.

Sådan fungerer elbilforsikringen

Alle de vigtigste dækninger

Med en el- og plug-in hybridbilforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.

Førerdækningen sikrer, at fører af bilen også kan få en erstatning, hvis der sker personskade i et solouheld.

Kaskoforsikringen dækker, hvis din bil bliver stjålet eller får skader i et uheld.

Du kan nemt og hurtigt beregne prisen på din elbilforsikring her.

Din ladestander er dækket af elbilforsikringen

Når du kører på el, så får du dækket skader på dine kabler, men også på din ladestander under basisdækning. Så du kun behøver at henvende dig din elbilforsikring, uanset om det er tyveri, brand, hærværk eller fx vejrskader, hvor lynet slår ned.

Bilforsikring til unge giver op til 20% rabat

Som ung kunde under 25 år kan du spare penge på elbilforsikringen, hvis én af dine forældre allerede er kunde med en bilforsikring i Tryg.

Leasingbil – med mange fordele

Når du privatleaser din bil, skal du selv sørge for ansvarsforsikring og kaskoforsikring. Nøjagtig som hvis du ejer bilen. Når du afleverer din leasede bil efter ophør af leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en hjælp.

Læs mere om leasingforsikring og beregn pris på din leasingforsikring.

Attraktiv finansiering til din el-bil

Vores samarbejdspartner Danske Bank tilbyder lån med attraktiv rente til dig, der kører på el eller hybrid.

Se mere

Spørgsmål om elbilforsikring

Hvad koster en elbilforsikring?

Prisen på en elbilforsikring kan være forskellig, og beregnes bl.a. efter hvilken type bil du kører, hvilke dækning du ønsker og hvor længe du har været bilist. Pris og kvalitet hænger selvsagt sammen, og vil du gerne passe ekstra godt på din elbil, bliver din elbilforsikring naturligvis dyrere, end hvis du blot nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring.

Beregn prisen på din bilforsikring og få 10 % rabat, når du køber en bilforsikring hos os.

Hvad er lovpligtigt i min elbilforsikring?

Det er lovpligtigt, at du som bilejer skal købe en ansvarsforsikring til din bil. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting. Det gælder også hvis skaden sker på eventuelle passagerer i bilen.

Som en del af basisforsikringen og som supplement til ansvarsforsikringen, får du hos Tryg en førerdækning, som sikrer fører af bilen den samme erstatning, hvis der sker personskade i et solouheld. Det gælder uanset, hvem der lovligt fører bilen - fx dine børn, familie eller venner.

Du kan også købe en kaskoforsikring, der dækker, hvis din egen bil bliver beskadiget i et uheld eller bliver stjålet.

Hvad kan min elbilforsikring ellers indeholde?

Når du har valgt den forsikringspakke, med de dækninger, som bedst passer til dit behov, har du stadig mulighed for at supplere med personlige tilvalg, som fx Ferie lånebil eller Nøgleforsikring.

Ud over dækninger i din elbilforsikring, skal du vælge selvrisiko og det antal kilometer, du kører årligt. Hvis dine behov ændrer sig, kan du altid justere dit årlige kilometerforbrug, så du ikke risikerer at betale for meget.  

Hvor høj bør min selvrisiko være?

Det er altid vigtigt, at du tager stilling til din selvrisiko, når du tegner en bilforsikring. Hvis der sker et uheld, træder forsikringen i kraft, dog skal du betale en del af skaden selv.

Beløbet, du skal betale, kaldes selvrisiko. Har du et stramt budget, eller er du bare ikke særlig risikovillig, så kan det være fordelagtigt for dig at vælge en forsikring med lav selvrisiko. Dog skal du være opmærksom på, at jo lavere din selvrisiko er, desto højere er den årlige pris for din bilforsikring.

Din pris kan altså justeres ved, at du skruer op eller ned på din selvrisiko. Du kan let ændre din selvrisiko på Min side.

Hvordan anmelder jeg en skade på min elbilforsikring?

Du har to valgmuligheder for at anmelde en skade, hvis uheldet er ude. Du kan enten

  1. logge på Min side, springe telefonkøen over og anmelde din skade, når det passer dig. Når du har udfyldt skadesanmeldelsen, opretter vi sagen og kontakter dig, hvis vi får brug for yderligere oplysninger.

    Du kan altid vedhæfte ekstra information, fx dokumentation for udlæg eller kvitteringer, på Min side. Herefter får du besked om, hvilken afgørelse der er truffet på din skadeanmeldelse. Du vil ofte modtage svar på mail.

  2. ringe til os og så vil vores medarbejdere hjælpe med at anmelde skaden.