Husforsikringen dækker både hus og have

Vælg en solid grunddækning, der giver tryghed i hverdagen. Du kan udvide til ekstra dækning af fx vandskader eller skadedyr. Med Husforsikring Super følger der en rottespærre med.

Vælg en pakke, der passer til dine behov

Hus Basis

Hus Udvidet

Hus Valgfri

For dig, der ønsker en solid forsikring og selv vil sammensætte de dækninger, du har brug for.

Få rottespærre med i din husforsikring når du køber superpakken.

Få en rottespærre

Hvis du vælger Husforsikring Super, installerer vi kvit og frit en rottespærre hos dig – den nedbringer risikoen for, at rotter kan komme ind i dit hus. Se her, hvordan en rottespærre fungerer.

Hvad er en rottespærre?

Særlige fordele i husforsikringen

Rottespærre kan følge med
Med Husforsikring Super forærer vi dig en rottespærre – og du får også rabat på din stikledningsdækning.
Rabat ved skjulte rør og kabler
Få rabat på dækningen Rør og kabel, hvis dit hus har godkendt vandsikringsalarm eller udelukkende er el-opvarmet.
Dit husejeransvar er dækket
Forsikringen dækker, hvis nogen fx falder på dit fortov og kræver erstatning, fordi du ikke har ryddet sne.

Markedets bedste husforsikring

Forsikring af bolig

Når du køber en bolig, er det vigtigt, at du også køber en tilsvarende forsikring til din bolig. Når du køber et hus, skal du have en husforsikring. Vi har sammensat husforsikringen, så du ikke behøver at bekymre dig – vi dækker både dit hus og din have.

Hvad er en husforsikring?

En husforsikring skal sikre dit hjem, hvis uheldet er ude. Det er vigtigt, at du som husejer køber en husforsikring, så du er godt dækket ind, hvis du skulle stå med kælderen i vand, eller hvis et træ vælter ned i taget. 

Vi dækker både dit hus og din have. Det gælder bl.a. skader efter brand, storm, skybrud, utætheder i rør og skjulte kabler samt insekt og svampeskader. 
Vores husforsikring har en god grunddækning, men du kan også vælge at udvide din forsikring, så den fx dækker vandskader fra fygesne, funktionsfejl på hårde hvidevarer til de er 4 år gamle, skader fra mus, rotter og husmår. Du kan også få Bolighjælp, som hjælper dig med væltede træer, fjernelse af aktive hvepsebo og andre praktiske ting ved dit hus, som begrænser eller forhindrer større skader.

Stråtag og forsikring

Ofte er en husforsikring til stråtækte huse dyrere end til huse med hårdt tag. Når du køber et hus med stråtag, er det en god ide at få det brandsikret. Taget får en bedre modstandsevne og en bedre varmeisolering. Hvis du har dit stråtag brandsikret, får du rabat på din husforsikring hos os. Du kan også få rabat på din husforsikring ved at samle dine forsikringer i en Tryghedspakke.

Villaforsikring

Leder du efter en villaforsikring? I Tryg har vi en husforsikring, der gælder for de fleste typer af huse – også villaer: parcelhuse, villahuse, fritidshuse, rækkehuse og enfamiliehuse. Tidligere havde vi en villaforsikring, men den er skiftet navn til husforsikring. Bestil et tilbud på en husforsikring, så finder vi en god pris til dig -  uanset hvilket hus, du bor i.