Partneraftaler med fordelagtige forsikringer

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg, gennem en af vores samarbejdspartnere, er du medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg, og derfor har du mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.

Læs mere

Om partneraftalerne

Vi arbejder primært med at indgå aftaler med fx faglige organisationer, interesseorganisationer og virksomheder for herigennem at tilbyde fordelagtige forsikringer til deres medlemmer.

 

Aftalerne bygger på et tæt samarbejde mellem Partnerafdelingen i Tryg og den enkelte samarbejdspartner, og omfatter alle de almindelige private forsikringer på det danske forsikringsmarked.

Tryg plus-fordele til gruppeaftalerne i Tryg

Fordele til dig, der samler flere forsikringer

Samler du dine forsikringer i Tryg, får du unikke fordele f.eks. Tryg ID, der hjælper dig, hvis din identitet bliver misbrugt – også på de sociale medier.

Læs mere om fordelene
Tryg Bilpleje holder din bil i topform

Tryg Bilpleje gør det nemt
at have bil

Tryg Bilpleje er til dig, der har forsikret din bil hos os. Så behøver du ikke længere holde styr på bilvask, hjulskift inkl. opbevaring af hjulene og sæsontjek. Det hele er nemlig med i prisen på kun 99 kr. om måneden.

Læs mere

Særlige fordele i forsikringerne

Tryg Plus-fordele

Trygs særlige Plus-fordele følger med i forsikringerne og giver ekstra sikkerhed og services.

Billigere forsikringer

Som kunde via en partneraftale får du fordelagtige priser på de vigtigste privatforsikringer.

Hurtig hjælp døgnet rundt

Hvis uheldet sker, er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Du kan anmelde skader online og få hurtig hjælp på telefonen. Ved store skader rykker vi ud og løser problemerne på stedet.