Bilforsikring

Bilforsikring – både hvis du ejer og leaser din bil

Vælg frit ekstra dækninger

Har du fx Udvidet Tryg Vejhjælp, får du videretransport ved motorstop, to årlige hjulskift og et årligt biltjek.

Ansvars- og kaskoforsikring

Med en bilforsikring er du grundigt dækket, både hvis du ejer din bil eller leaser en bil. Du får ansvarsforsikring, kaskoforsikring og er også sikret, hvis du selv kommer til skade. Kommer du ud for motorstop, får du hjælp på stedet.

Sådan er du dækket

Ansvar
Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.

Mulige tilvalg

Ekstraudstyr for over 30.000 kr.
Har du tilbehør og ekstraudstyr til bilen for over 30.000 kr., kan du tilvælge en ekstra dækning, når du bestiller din forsikring.
Læs mere
Friskade og Glas
Slip for at betale selvrisiko, hvis din bil bliver skadet ved brand, tyveri, seriehærværk eller nedstyrtende ting. Dækker også stenslag i ruden.
Førerforsikring
Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.
Kasko
Dækker tab og skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld. Har du ekstraudstyr og tilbehør for op til 30.000 kr., er det også dækket.
Leasing
Når du leaser en bil, skal du ofte selv forsikre den – præcis som en ejet bil. En leaset bil skal have en kaskoforsikring, og ansvarsforsikringen er lovpligtig.
Lånebil Ekstra
Få en lånebil i op til 35 dage, hvis din bil bliver totalskadet eller du må undvære den på grund af tyveri. Du får også en lånebil, hvis din egen bil får en forsikringsskade, lige før en bestilt bilferie.
Parkeringsskade
Undgå at betale selvrisiko, hvis en anden bilist laver buler eller andre parkeringsskader på din bil uden at efterlade kontaktoplysninger.
Tryg Vejhjælp
Hjælp på stedet, når din bil ikke kan køre eller skal bugseres på værksted. Du får en lånebil, hvis du vælger et værksted tilknyttet Tryg Vejhjælp, mens din egen bil bliver repareret.
Udvidet Tryg Vejhjælp
Hjælp på stedet samt tilskud, til leje af erstatningsbil. Dækker også to årlige hjulskift, årligt tjek af bilen og ved driftstop, får du et beløb til videretransport, så du når dit bestemmelssted til tiden.
Læs mere
Ung bag rattet
Slip for at betale udvidet selvrisiko, hvis du låner din bil til en person under 26 år, og der sker en skade. Giv samtidig dine børn mulighed for at få den første bilforsikring billigere i Tryg.
Værdiforringelse
Du får udbetalt et beløb for værdiforringelse, når din bil har været udsat for en større skade.

Produktinformation

Her kan du læse mere om de enkelte dækninger, og se de fulde betingelser.