rejseforsikring der dækker dig hele året - tilføj familiemedlemmer og rejs sikkert af sted

Rejseforsikring året rundt - tag trygt af sted

Sammensæt din rejseforsikring, så den passer til netop dine behov, for du kan vælge mellem flere gode dækninger. Du vælger selv om den skal dække Europa (EU/EØS/UK) eller hele verden.

En rejseforsikring, der dækker året rundt

Du kan købe en rejseforsikring, der er fuldstændigt tilpasset til dine behov og din situation. Når du rejser, skal du bruge en forsikring, som hjælper dig, hvis uheldet er ude, når du er i udlandet.

Det er i øjeblikket ikke muligt at købe forsikring på enkeltrejser.

Kunde foretager et forsikringstjek af sine nuværende forsikringer og undresøger om husstanden er ordentligt dækket

Svar på fire simple spørgsmål

Få inspiration til, hvad andre som dig har lagt ekstra vægt på, når de har købt forsikringer. Fortæl os, hvordan du bor og om du har familie og bil, så sammenligner vi med kunder som ligner dig.

Værktøjet er ikke en personlig anbefaling og kan udelukkende bruges til inspiration. For en personlig rådgivning skal du kontakte os.

Læs mere

Vær godt forsikret på alle dine rejser

Hele familien kan blive dækket året rundt
Rejseforsikringen dækker, hvis du bliver syg eller kommer til skade på rejsen. Hele familien kan være dækket på alle rejser – også, når I rejser hver for sig. Vi skal bare vide hvor mange I er i husstanden.
Single – du betaler kun for én
Hvis du er alene, betaler du selvfølgelig kun for én person.
Rejser du sjældent?
Hvis du kun skal rejse én gang, kan du vælge at forsikre dig med vores Enkeltrejseforsikring.
Skal du ud og rejse? Køb en rejseforsikring hos Tryg - se mere her

Årsrejseforsikring eller enkeltrejseforsikring?

Køb forsikring til en enkelt rejse, hvis du skal på et længere ophold i udlandet, eller hvis I rejser en samlet gruppe af venner, familie og kollegaer. En enkeltrejseforsikring dækker en længere rejse og flere personer ad gangen.
Læs mere

Rejseforsikring dækker EU/EØS eller hele verden

Rejser og forsikring

Den største forskel er på en enkeltrejse og en årsrejseforsikring er, at enkeltrejseforsikringen dækker, hvis du skal rejse over en længere periode eller hvis I fx er 10 venner, der rejser på storbytur sammen. I alle andre tilfælde er det en god ide at købe en forsikring, der kan dække hele din husstand – både når I rejser sammen eller hver for sig.

Billig rejseforsikring

For at få en billig rejseforsikring kan du vælge en rejseforsikring med en god grunddækning. Så bliver du fri for at vælge tilvalgsdækninger, som koster ekstra. 
Vores grunddækning dækker dig ved sygdom og tilskadekomst, evakuering, krisehjælp og ved bagageforsinkelse.

Rejseforsikring verden

Er du på vej til USA, Asien eller andre dele af verden? Husk at tjekke om du har en rejseforsikring, der gælder til hele verden, inden afrejse. 

Mange har en rejseforsikring, som kun dækker EU/EØS, fordi den blev købt længe inden, der var en større udlandsrejse i sigte. Vi tilbyder rejseforsikring til enten EU/EØS eller Verden, og prisen afhænger både af hvad du vælger, men også om du er dig selv eller om I er en hel familie, der rejser sammen. Du kan selv ændre dækningen ved at logge ind på Min side.

Rejseforsikring studerende

Er du under 35 år, kan du spare penge på din rejseforsikring ved at samle dine forsikringer i vores pakke til unge: Young Living. Her får du alle de forsikringer, du har brug for, mens du er ung.  Læs mere om vores rejseforsikring til studerende.

Med en YoungLiving-forsikring samler du alt det vigtigste fra indbo-, ulykkes- og rejseforsikringerne i én pakke. For dig, der vil have en tryg hverdag uden at skulle bruge tid på forsikring.