ulykkesforsikring

Få rabat i form af gavekort. Læs mere om din rabat.

Ulykkesforsikring – et økonomisk plaster på såret til dig og din familie

Særlige fordele i ulykkesforsikringen

Rejser er også dækket
Du er sikret på rejser i hele verden i op til 12 måneder – også, når du er aktiv på ferien og fx prøver at springe i faldskærm.
Fritid eller hele døgnet – du bestemmer
Har du en ulykkesforsikring gennem dit job, gælder den tit kun i arbejdstiden og sjældent ved sygdom. Vælg frit, om din ulykkesforsikring hos os skal dække hele døgnet eller kun i din fritid.
Børn er dækket døgnet rundt
Dit barn er dækket hele døgnet – uanset, om du selv vælger kun at være dækket i din fritid.
Alle er velkomne
Du kan frit købe en ulykkesforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.
Shop med gavekort fra Tryg og MBXP - køb forsikringer med rabat i form af gavekort

Køb online og få et gavekort

Køb online og få rabat i form af gavekort på op til 1.000 kr., når din forsikring starter. Brug det på elektronik, oplevelser eller shopping i mere end 20 forskellige butikker.
Se alle butikkerne

Sådan fungerer ulykkesforsikringen

Alle de vigtigste dækninger uanset din alder

Uanset alder, er udgangspunktet den samme gode dækning, og du kan vælge dækninger, der passer til dig og dit liv – her og nu.

Overordnet dækker en ulykkesforsikring et ulykkestilfælde, hvor du kommer til skade fra en pludselig hændelse fx kritisk sygdom eller tandskader. Ulykkesforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer som ulykken kan medføre.

Skal du have heltidsulykkeforsikring eller fritidsulykkeforsikring?

Du har mulighed for at vælge om din forsikring skal dække hele døgnet eller i fritiden. Heltidsulykkesforsikringen dækker dig, hvis du får en arbejdsskade, mens fritidsulykkesforsikringen kun dækker i fritiden.

Du kan være dækket af en kollektiv ulykkesforsikring gennem din arbejdsplads, men der kan være en mindre forsikringssum. Du kan altid frit vælge, hvilken type ulykkesforsikring der passer bedst til dig, men vi anbefaler altid en heltidsulykkeforsikring.

Du får altid en billig pris på din ulykkesforsikring 

Du har mulighed for at beregne den bedst mulige pris på din ulykkesforsikring. Du betaler nemlig kun for det, du har behov for.

Her på siden kan hurtigt beregne en pris og frit tilpasse din ulykkesforsikring til dine behov, og hvis du samler dine forsikringer hos os, kan Tryghedspakken give dig op til 20 % rabat på dine forsikringer.

Er dit barn dækket, hvis uheldet er ude? 

En børneforsikring hos os samler tre forsikringer i én, og indeholde det vigtigste fra ulykkes-, sygdoms-, og sundhedsforsikringen i én pakke. Dit barn er gratis dækket for ulykker det første leveår, mens børneforsikringen tilbydes til samme faste lave pris til børn mellem 1 og 18 år.

Indbo- og ulykkesforsikring til unge

Med YoungLiving-forsikring samler vi de alt det vigtigste fra indbo-, ulykkes-, og rejseforsikringerne i én samlet pakke til en fornuftig pris. Ungdomsforsikringen er til dig i alderen 18 til 34 år og sørger for, at du er godt dækket med de vigtigste forsikringer.