Personforsikring til dig over 70 år

Køb online og 
spar 10 %

Personforsikring Senior - en blødere landing

Personforsikring Senior er til dig, der er fyldt 70 år. Med personforsikringen får du en ulykkesforsikring, og du kan vælge at udvide med fx hjælp og betalt medicin efter hospitalsophold, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Vælg en pakke, der passer til dine behov

Nogle sundheds- og ulykkesforsikringer har deldækninger, der udløber med alderen. Hos Tryg tilbyder vi Personforsikring, som dækker hele dig – hele livet.

Vælg mellem pakkerne, eller sammensæt forsikringen efter dit behov. Der er også muligt at vælge Senior Omsorg til dig selv eller en du holder af - læs mere om Senior Omsorg efter pakkerne. 
 

Person Super

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Person Udvidet

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Person Basis

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Få eller giv Senior Omsorg

Senior Omsorg er en forsikringspakke til ældre over 70 år. Du kan købe Senior Omsorg selv, eller give forsikringen til dem, du holder af.


Forsikringspakken er med ekstra hjælp og omsorg, fx hjemmepleje, rengøringshjælp og transport til behandling. Så ved du, at der bliver taget hånd om dine nærmeste, når der er brug for det.

Hør mere

Særlige dækninger til dig

Du kan få Sundhedsforsikring

Det er ikke alle forsikringsselskaber, der tilbyder sundhedsforsikringer til folk over 75 år. Vi tror på, at forsikringer er for livet - derfor kan du også vælge at få Sundhedsforsikring som en del af din Personforsikring.

Dine tænder er sikret med Udvidet

Med tandækningerne er du dækket mod tandskade ved ulykkestilfælde og tandbehandling. Så kan du roligt tage til tandlægen. Vi dækker nemlig ved fx huller i tænderne, tandkødsbetændelse eller problemer med dine visdomstænder.

Få ekstra hjælp med Omsorg

Omsorg er en særlig dækning, der hjælper dig, når du har brug for det. Med Omsorg får du bl.a. Rengøringshjælp i op til 20 timer i forbindelse med sygdom eller ulykke, op til 6 timers transport, hvis du har planlagte behandler som følge af ulykke eller sygdom.

Du kan trygt vælge personforsikringen

Kom godt videre efter en ulykke

Efter en indlæggelse på over fem dage, tilbyder vi praktisk hjælp i den første tid: Du får hjælp til rengøring, transport til og fra hospitalet, og vi hjælper også med medicinregningen.

Alle er velkomne

Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke. Og vi regulerer ikke din erstatning efter din alder.

Hjælpen lige ved hånden

Få hjælp til at navigere i det offentlige sundhedssystem med Tryg Vejviser – det tilbyder vi dig, når du vælger Super-pakken.

Tryg Pårørende – hjælper dig, der hjælper en anden

Med personforsikringen kan du også få hjælp, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Gennem Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få ekstra praktisk hjælp, hvis du har været indlagt efter en ulykke. Du kan også få dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken. 

Ulykkesforsikring – en god grunddækning

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade, fx hvis du snubler og falder. Du kan få hjælp, hvis du fx brækker et ben – du kan få den vigtige erstatning, som vi udbetaler, ved det, der hedder varigt mén: Blivende skader, som man kan vurdere et år efter ulykken. 

Vælg Udvidet eller Superpakken, og bliv endnu bedre dækket

Når du vælger Udvidet eller Super, får du dækningen Udvidet hjælp, der gør livet lettere under og efter en længere indlæggelse. 

Vi kan give dig rengøringshjælp, pleje i hjemmet og arrangere transport til og fra behandlingsstedet. 

I din hverdag virker personforsikringen også: Med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr. og med sundhedsforsikringen får du adgang til undersøgelser på privathospital – og vi betaler medicin i op til tre måneder, når diagnosen er stillet. 

Du får også behandlinger hos alle specialisterne: Fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør, kraniosakralterapeut og zoneterapeut. 

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere