Hvad indeholder din Sundhedsforsikring? 

På nogle arbejdspladser kan man få tilbudt en sundhedsforsikring. Men er du studerende, pensionist, eller har din arbejdsplads ikke sådan en ordning, kan du købe det til dig selv her – så får du adgang til privathospital.

Sundhedsforsikring hjælper dig hele livet

Som en del af din personforsikring kan du vælge sundhedsforsikring. Her får du en masse af de goder, en sundhedsordning også indeholder.

Du får fx adgang til undersøgelser, udredning og genoptræning på privathospital. 

Refusion for behandlinger

Har du selv lagt ud for din behandling, fx hos en fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog, kan du få refunderet beløbet enkelt og hurtigt her. 

Få adgang til behandlinger

Nogle småskader er bedst hjulpet med det samme – så de ikke vokser sig større. Det kan fx være, hvis du har overanstrengt led eller muskler, har fået en sportsskade, eller du har graviditetsgener.

Når du har sundhedsforsikringen sammen med din ulykkesforsikring, får du adgang til en lang række behandlere – og du kan frit vælge behandlingssted i vores netværk. Du er dækket for op til 10 behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør, kraniosakralterapeut, psykolog eller osteopat. 

Leder du efter sundhedsforsikring til erhverv?

Vi tilbyder også sundhedsforsikring til din virksomheds medarbejdere.

Kortere hospitalsforløb med sundhedsdækningen

Er du fyldt 70 år giver vi dig adgang til hurtig udredning på privathospital, hvis du får en behandlingskrævende sygdom. 

Så snart diagnosen er stillet, kan du bringe den med dig videre i det offentlige system og alt i alt få et kortere forløb. Efter diagnosen er stillet, betaler vi også din medicin i op til tre måneder. 

Du kan få sundhedsforsikring uden personforsikring

Hvis du kun har brug for en sundhedsforsikring hos os, er det muligt at købe den uden personforsikring. Køber du en sundhedsforsikring alene, dækker den hverken ulykker eller tænder.