Køb online og 
spar 10 %

Personforsikring Voksen – bliv dækket fra top til tå

Personforsikring Voksen er til dig, der er 25-69 år.
 

Du kan vælge ulykkesforsikring alene, eller supplere med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring. Vælg en af de tre pakker, eller sammensæt forsikringen efter dit behov. 

Vælg en pakke, der passer til dine behov

Med personforsikringen får du ulykkesforskring som grunddækning, så du er dækket, hvis du kommer til skade ved en ulykke. Du kan også vælge at udvide basisdækningen med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring. Så har du en forsikring, der dækker dig fra top til tå.
 

Person Udvidet

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Person Basis

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Særlige dækninger til dig

Farlig sport er også dækket

Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder. Så kan du have en god, aktiv ferie og fokusere på oplevelserne. 

Lindring til en svær tid

Med Udvidet-pakken får du sygdomsforsikringen. Sygdomsforsikringen giver dig akut økonomisk hjælp, så snart diagnosen er stillet, så du hurtigt kan prioritere anderledes i din nye hverdag.

MC koster ikke ekstra

Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel – uden at du skal betale et særligt tillæg. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

Du kan trygt vælge personforsikringen

Forsikring fra top til tå

Vi kan hjælpe dig her og nu, hvis du fx brækker et ben eller bliver alvorligt syg – men du kan også vælge at være dækket, hvis du har brug for hjælp til tandlægeregningen, en fysioterapeut eller en psykolog.

Alle er velkomne

Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.

Tryg Pårørende – hjælper dig, der hjælper en anden

Med personforsikringen kan du også få hjælp, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Gennem Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få dækning for alvorlig sygdom, fødselsskader, dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken. 

Ulykkesforsikring – en god grunddækning

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade. Du kan både få hjælp her og nu, fx hvis du brækker et ben. Du kan også være berettiget til erstatning, hvis du får en blivende skade. Det kalder vi et "varigt mén". Blivende skader kan fx opstå, hvis du falder, vælter på cykel eller i forbindelse med en fødsel.

Vælg Udvidet eller Superpakken og bliv endnu bedre dækket

Alvorlig sygdom kan vende op og ned på hele dit liv – derfor kan du vælge sygdomsforsikring. Den giver dig et engangsbeløb, når diagnosen er stillet. Så er det nemmere at tage det med ro og fokusere på at blive rask. 

Din personforsikring hjælper også i hverdagen: Med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr. og med sundhedsforsikringen får du også mulighed for at få hurtig behandling på et privathospital, så du får et kortere forløb.

Du får også adgang til behandlinger hos alle specialisterne: fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør, kraniosakralterapeut, zoneterapeut og psykolog.

Hvad er et ulykkestilfælde?

Ved et ulykkestilfælde forstås en pludselig hændelse, der forårsager personskade.

Skader der vil være dækket af forsikringen som ulykkestilfælde kan være, hvis du vælter på cykel eller falder.

Et ulykkestilfælde kan også ske ifm. en fødsel, fx en bristning eller halebensbrud.

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere