Køb online og
spar 10 %

Personforsikring Ung - dit sikkerhedsnet

Personforsikring Ung er til dig, der er 18-24 år.


Du kan vælge ulykkesforsikring alene, eller tilføje tand-, sundheds- og sygdomsforsikring for et bredere sikkerhedsnet. Du kan vælge en af pakkerne eller sammesætte dækningerne med det, du har behov for. 

Personforsikringen dækker hele dig

Forsikringer kan være komplicerede at sætte sig ind i - vi har gjort det lettere med tre pakker, så du kan vælge hvad du har brug for.

Med personforsikringen får du ulykkesforskring som grunddækning, så du er dækket, hvis du kommer til skade ved en ulykke. Du kan også vælge at udvide basispakken med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring. Så har du en forsikring, der dækker dig fra top til tå.
 

Person Udvidet

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Person Basis

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Særlige dækninger til dig

Du får erstatning med det samme

Hvis du ved en ulykke kommer ud for et knoglebrud eller skade i korsbånd eller akillessene får du strakserstatning. Strakserstatning er inkluderet i alle pakkerne som en del af et godt fundament til din personforsikring.

Farlig sport er dækket

Du er sikret, når du dyrker det, vi kalder farlig sport, fx springer i faldskærm. Det gælder både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder. Så kan du have en god, aktiv ferie og fokusere på oplevelserne. 

Dine tænder er sikret med Udvidet

Med tandækningerne er du dækket mod tandskade ved ulykkestilfælde, tyggeskader og så kan du roligt tage til tandlægen. Vi dækker nemlig også ved fx huller i tænderne, tandkødsbetændelse eller problemer med dine visdomstænder.

Du kan trygt vælge personforsikringen

Forsikring fra top til tå

Vi kan hjælpe dig her og nu, hvis du fx brækker et ben eller bliver alvorligt syg – men du kan også vælge at være dækket, hvis du har brug for hjælp til tandlægeregningen, en fysioterapeut eller en psykolog.

Alle er velkomne

Du kan frit købe en personforsikring hos os, også hvis du er syg eller har et handicap. Vi dækker ikke tidligere skader og sygdomme – men vi dækker, hvis du får det værre på grund af en ulykke.

Tryg Pårørende – hjælper dig, der hjælper en anden

Med personforsikringen kan du også få hjælp, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Gennem Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Vælg en ulykkesforsikring, der dækker mere

Du kan få dækning for alvorlig sygdom, fødselsskader, dækket dine tandlægeregninger – og du kan få en sundhedsforsikring med i pakken. 

Ulykkesforsikring – en god grunddækning

En ulykkesforsikring hjælper dig, hvis du kommer til skade. Du kan både få hjælp her og nu, fx hvis du brækker et ben. Du kan også være berettiget til erstatning, hvis du får en blivende skade. Det kalder vi et "varigt mén". Blivende skader kan fx opstå, hvis du falder, vælter på cykel eller i forbindelse med en fødsel.

Vælg Udvidet eller Superpakken og bliv endnu bedre dækket

Alvorlig sygdom kan vende op og ned på hele dit liv – derfor kan du vælge sygdomsforsikring. Den giver dig et engangsbeløb, når diagnosen er stillet. Så er det nemmere at tage det med ro og fokusere på at blive rask. 

Din personforsikring hjælper også i hverdagen: Med tandforsikringen får du hjælp til tandlægeregninger over 500 kr. og med sundhedsforsikringen får du også mulighed for at få hurtig behandling på et privathospital, så du får et kortere forløb.

Du får også adgang til behandlinger hos alle specialisterne: fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør, kraniosakralterapeut, zoneterapeut og psykolog.

Hvad er et ulykkestilfælde?

Ved et ulykkestilfælde forstås en pludselig hændelse, der forårsager personskade.

Skader der vil være dækket af forsikringen som ulykkestilfælde kan være, hvis du vælger på cykel eller faldet.

Et ulykkestilfælde kan også ske ifm. en fødsel, fx en bristning eller halebensbrud.

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere