Tryg lancerer velfærdsforsikring

11-11-2020 07:02
No image
 

  

 
 

Tryg lancerer nu Danmarks første velfærdsforsikring til ældre. Det sker med produktet Senior Omsorg - en forsikringsløsning, som kan købes af voksne børn til deres aldrende forældre. Og Trygs forventninger til det nye produkt er tårnhøje.

 

Har dine forældre betalt for en eller flere af dine forsikringer i dine unge år, selvom du var flyttet hjemmefra og egentlig ikke var en del af deres budget længere? Det spørgsmål er der formentlig mange danskere, der kan nikke ja til.

 

Og nu har de selvsamme danskere mulighed for at give deres forældre tilbage af den omsorg. Onsdag den 11. november lancerer forsikringsselskabet Tryg nemlig Danmarks første velfærdsforsikring til ældre, "Senior Omsorg", der kan købes af voksne børn til deres aldrende forældre.

 

Senior Omsorg er en forsikringspakke, der er skræddersyet til personer i alderen fra 70 år og opefter. Den indeholder både en ulykkes-, en sundheds- og en omsorgsforsikring. Og det er sidstnævnte, der er den store nyhed og som adskiller sig fra det, man tidligere har set til ældre på hylderne i forsikringsbranchen.

 

"Med den sikrer du, at dine forældre eller andre ældre, du holder af, kan få den nødvendige hjælp efter alvorlig sygdom eller en ulykke. For eksempel dækker den hjemmepleje og rengøringshjælp efter operation eller indlæggelse samt hospitalskompensation og ekstra transport til behandling efter sygdom og ulykke. I en travl hverdag med familie og fuldtidsjob langt væk fra dine forældres bopæl kan det give tryghed at vide, at der bliver taget hånd om dem, hvis uheldet er ude," forklarer Johan Kirstein Brammer, koncerndirektør/CCO i Tryg Forsikring.

 

Senior Omsorg dækker også tandskade, fysioterapi og kiropraktik m.m. samt en videolæge, der kan konsulteres uden for egen læges åbningstid. Derudover dækker forsikringen undersøgelser på privathospital til at få stillet en diagnose, medicinudgifter til behandling af den diagnosticerede sygdom samt adgang til telefonisk sundhedsfaglig rådgivning om behandling i det offentlige sundhedsvæsen.

 

"Danskerne bliver ældre, og gruppen af borgere over 80 år forventes at vokse med 150.000 fra 2018 til 2028. Det svarer til knap 60 procent flere end i dag. Samtidig er antallet af danskere med kroniske sygdomme stigende. Det vil øge presset på det offentlige inden for sundheds- og plejesektoren. Den opgave vil vi gerne hjælpe med at løfte, blandt andet med dette nye produkt," fortsætter Johan Kirstein Brammer og fremhæver, at Senior Omsorg også kan købes af den ældre borger selv, der vil investere i en tryggere alderdom.

 

Tryg har store forventninger til Senior Omsorg, som ifølge Johan Kirstein Brammer blot er det første i rækken af velfærdsprodukter i selskabet. Således forventer Tryg at kunne sælge det nye produkt til flere tusinde kunder årligt.

 

"Danskernes behov for service stiger kun, og der er i samfundet øget fokus på sundhed samt en voksende interesse for forsikring af de blødere værdier, dvs. os selv som mennesker og det, der betyder noget i vores hverdag og vores liv. Det kan vi blandt andet se på vores børneforsikring og tandforsikring, hvor vi hele tiden vækster," slutter Johan Kirstein Brammer.

 

Prisen for Senior Omsorg afhænger af den forsikredes alder og bopælskommune. Gennemsnitsprisen ligger på cirka 190 kroner om måneden for hele pakken (ulykke-, sundheds- og omsorgsforsikring). Mange sundhedsforsikringer har en aldersgrænse på 75 år. Men Senior Omsorg har ingen øvre aldersgrænse og kan også købes til ældre over 75 år. Forsikringen fortsætter, indtil den bliver opsagt, og erstatningen bliver ikke reguleret på grund af alder.

 
Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Susanne Lindhage, mobil: +45 41 86 28 80, mail: susanne.lindhage@tryg.dk