Kvinde sidder bag rattet på en bil og smiler

Køb online og

få 10 % rabat

på din pris

Bilforsikring
beregn pris online
og få 10 % rabat

Her kan du straks beregne din pris for en bilforsikring, der har fokus på din tryghed, hvad enten du kører på benzin, diesel eller el. Forsikringen består af enkle pakker – vælg den, der passer til dit behov.

Bilforsikring til dig, der ejer din bil

Vi har sammensat tre pakker til dig, der ejer en benzin-/dieselbil. Så kan selv vælge, hvor mange dækninger du har med i bagagerummet. Leaser du din bil i stedet? Hop længere ned på siden og se pakkerne.

Ejer eller leaser du en elbil? Se pakkerne.

Udvidet

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Basis

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Særlige fordele i bilforsikringen - både når du ejer og leaser

Bilnøgle bliver overrakt
Sidespejl

Leasing afleveringsdækning

Så skal du kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen, og selvrisikobeløbet vælger du. Sker der tyveri eller en totalskade af leasingbilen, får du ovenikøbet en lånebil til rådighed – indtil 14 dage efter erstatningen.

Ingen selvrisiko på sol- og glaspanoramatag

Har du Glasdækning, og får du et stenslag i dit sol- eller glaspanoramatag, så skal du ikke betale selvrisiko, når vi reparerer skaden.

Parkeringsskade – også til leasingkunder

Når du på parkeringspladsen ikke finder ”en hilsen” i forruden fra den person, der gav din bil en ridse eller bule, fx ved påkørsel eller med bildøren - så er det rart med en dækning uden selvrisiko. Parkeringsskade er også til dig, der leaser din bil.

mand og drenge pakker en bil

Prøv vores forsikringsguide - det tager kun to minutter

Tjek dit behov og bliv ringet op til en uforpligtende snak. 

Start forsikringsguiden

Hvad dækker en bilforsikring? 

Du kan vælge mellem vores tre pakker - Super, Udvidet og Basis. Men hvad består bilforsikringen af som udgangspunkt?

Fælles for de tre pakker er, at du får Ansvar, Kasko og Tryg Vejhjælp i Danmark. Leaser du? Så får du også leasingdækning som del af basispakken.

Beregn pris på din bilforsikring.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig for alle biler.

 • Forsikringen dækker uheld i trafikken.
 • Både dine passagerer og andre personer i trafikken, der er involveret, er dækket.
 • Ansvarsforsikringen dækker skade på andres ting og køretøjer.
 • Du får også en førerdækning, som sikrer erstatning til føreren af bilen i tilfælde af personskade.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen giver dig ekstra tryghed i trafikken. Den dækker nemlig din egen bil.

 • Kaskoforsikringen dækker tab og skader på din bil.
 • Du er dækket i tilfælde af tyveri, hærværk og bilbrand.
 • Du får også assistance ved nedbrud og uheld, når du kører i udlandet inden for Europas grænser.

Tryg Vejhjælp i Danmark

Tryg Vejhjælp gælder inden for Danmarks grænser og 25 km ind i Sverige og Tyskland. Her får du:

 • assistance til reparation af bilen på stedet eller bugsering af bilen til værkstedet.
 • hjælp til udbringning af brændstof, oplukning af bildør og videretransport af passagerer i bilen.
 • lånebil i reparationstiden på udvalgte værksteder.

Bilforsikring til dig, der leaser din bil

Vi har sammensat tre pakker til dig, der leaser en benzin-/dieselbil. Så kan selv vælge, hvor mange dækninger du har med i bagagerummet.

Leaser du en elbil? Se leasingpakkerne.

Udvidet

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Basis

Spar 10 % på din pris ved onlinekøb

Din ladestander er dækket af bilforsikringen, hvis du har el- eller plug-in hybridbil

Når du kører på el, så får du med basispakken dækket skader på dine kabler, men også på din ladestander - så du kun behøver at henvende dig til din elbilforsikring, uanset om det er tyveri, brand, hærværk eller fx vejrskader, hvor lynet slår ned.

Bilforsikring til unge giver op til 20% rabat

Som ung kunde under 25 år kan du spare penge på bilforsikringen, hvis én af dine forældre allerede er kunde med en bilforsikring i Tryg. En familierabat giver flere fordele - blandt andet får du gratis adgang til bilvask og hjulskifte det første år med Tryg Bilpleje.

Leasingbil – med mange fordele

Når du privatleaser din bil, skal du normalt selv sørge for ansvarsforsikring og kaskoforsikring - nøjagtig som hvis du ejer bilen. Når du afleverer din leasede bil efter ophør af leasingperioden, står leasingselskabet for at reparere almindelige slidskader. Alle andre reparationsudgifter skal du selv betale, og her er forsikringen en hjælp.

Læs mere om leasingforsikring og beregn pris på din leasingforsikring.

Førerdækning – når alle i bilen er lige vigtige

Førerdækningen dækker hvis du - eller en anden fører af din bil, kommer til skade i et solo-uheld. Det kunne være uheld, hvor fx bilen glider af vejbanen i glat føre eller hvis man kommer til at påkøre et dyr. 

Dækningen hjælper, hvis føreren af bilen ikke kan få erstatning fra fx en anden ansvarsforsikring eller arbejdsskadeforsikring.

Spørgsmål om bilforsikring

Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på en bilforsikring kan være forskellig, og beregnes bl.a. efter hvilken type bil du kører, hvilke dækning du ønsker og hvor længe du har været bilist. Pris og kvalitet hænger selvsagt sammen, og vil du gerne passe ekstra godt på din bil, bliver din bilforsikring naturligvis dyrere, end hvis du blot nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring.

Beregn prisen på din bilforsikring og få 10 % rabat, når du køber en bilforsikring hos os.

Hvad er lovpligtigt i min bilforsikring?

Det er lovpligtigt, at du som bilejer skal købe en ansvarsforsikring til din bil. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting. Det gælder også hvis skaden sker på eventuelle passagerer i bilen.

Som en del af basisforsikringen og som supplement til ansvarsforsikringen, får du hos Tryg en førerdækning, som sikrer fører af bilen den samme erstatning, hvis der sker personskade i et solouheld. Det gælder uanset, hvem der lovligt fører bilen - fx dine børn, familie eller venner.

Du kan også købe en kaskoforsikring, der dækker, hvis din egen bil bliver beskadiget i et uheld eller bliver stjålet.

Hvad kan min bilforsikring ellers indeholde?

Når du har valgt den forsikringspakke, med de dækninger, som bedst passer til dit behov, har du stadig mulighed for at supplere med personlige tilvalg, som fx Ferie lånebil, Nøgleforsikring eller Fejltankningsforsikring.

Ud over dækninger i din bilforsikring, skal du vælge selvrisiko og det antal kilometer, du kører årligt. Hvis dine behov ændrer sig, kan du altid justere dit årlige kilometerforbrug, så du ikke risikerer at betale for meget.  

Hvor høj bør min selvrisiko være?

Det er altid vigtigt, at du tager stilling til din selvrisiko, når du tegner en bilforsikring. Hvis der sker et uheld, træder forsikringen i kraft, dog skal du betale en del af skaden selv.

Beløbet, du skal betale, kaldes selvrisiko. Har du et stramt budget, eller er du bare ikke særlig risikovillig, så kan det være fordelagtigt for dig at vælge en forsikring med lav selvrisiko. Dog skal du være opmærksom på, at jo lavere din selvrisiko er, desto højere er den årlige pris for din bilforsikring.

Din pris kan altså justeres ved, at du skruer op eller ned på din selvrisiko. Du kan let ændre din selvrisiko på Min side.

Hvordan anmelder jeg en skade på min bilforsikring?

Du har to valgmuligheder for at anmelde en skade, hvis uheldet er ude. Du kan enten

 1. logge på Min side, springe telefonkøen over og anmelde din skade, når det passer dig. Når du har udfyldt skadesanmeldelsen, opretter vi sagen og kontakter dig, hvis vi får brug for yderligere oplysninger.

  Du kan altid vedhæfte ekstra information, fx dokumentation for udlæg eller kvitteringer, på Min side. Herefter får du besked om, hvilken afgørelse der er truffet på din skadeanmeldelse. Du vil ofte modtage svar på mail.

 2. ringe til os og så vil vores medarbejdere hjælpe med at anmelde skaden.

Hvorfor være kunde hos Tryg?

Hurtig hjælp - døgnet rundt

Får du en skade, kan du nemt anmelde den på tryg.dk. Ved akutte skader rådgiver vi dig på telefonen eller rykker ud – 24 timer i døgnet.

Op til 20 % rabat, når du samler dine forsikringer

Når du vælger indboforsikring, kan du få samlerabat, hvis du vælger 2 eller flere forsikringer blandt rejse-, hus-, fritidshus-, person- og bilforsikring. Rabatten gælder endda en række af dine andre forsikringer, når du har samlet dine forsikringer.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.