Billede af ung mand og hans far som har senior omsorg
Senior Omsorg

Giv tryghed til dine nærmeste - eller til dig selv

Senior Omsorg er en forsikringspakke til ældre over 70 år. Køb Senior Omsorg og giv tryghed tilbage til dem, du holder af, fx dine forældre, eller vælg pakken til dig selv.

 

Senior Omsorg er en pakke med ekstra hjælp og omsorg, fx hjemmepleje, rengøringshjælp og transport til behandling. Så ved du, at der bliver taget hånd om dine nærmeste eller dig selv, hvis sygdom eller ulykke rammer.

Hjælp med at passe på dig selv eller dem, du holder af

Med Senior Omsorg kan du tage hånd om dine nærmeste, hvis de har brug for ekstra tryghed i livet.
Det er din mulighed for at give omsorg tilbage og en stor hjælp, hvis I fx ikke bor i nærheden af hinanden. Du kan selvfølgelig også vælge Senior Omsorg til dig selv.

Pakken Senior Omsorg indeholder den ulykkesforsikring, du kender - men også en sundhedsforsikring, der giver hurtig adgang til undersøgelse på privathospital og hjælp derhjemme ved sygdom eller efter en ulykke.

Særlige fordele ved Senior Omsorg

Sundhedsforsikring uanset alder
Adgang til hurtig diagnose på privathospital, behandlinger hos fx fysioterapeut og betalt medicin i 3 måneder.
Transport til behandling
Op til 6 ganges kørsel tur/retur til planlagte behandlinger, genoptræning og tjek på hospitalet efter en ulykke eller sygdom. Man kan tage en ledsager med.
Ekstra tryghed til dig og den, du holder af
Op til 20 timers rengøringshjælp eller pleje i hjemmet, hvis man har været indlagt på grund af ulykke eller sygdom og har brug for ekstra omsorg.
Gratis Lægehotline
Gratis adgang til lægehjælp via videokonsultation uden for egen læges åbningstid.
Hjælp og rådgivning
Hjælp fra vores erfarne sundhedsfaglige medarbejdere med at navigere i det offentlige sundhedssystem.

Senior Omsorg - en særlig pakke til dig selv eller dem, du holder af. 

Med Senior Omsorg kan du hjælpe dine nærmeste, hvis de kommer til skade, fx falder og brækker hoften. Du kan også vælge Senior Omsorg til dig selv. Forsikringspakken indeholder en ulykkesforsikring, der udbetaler en kontant erstatning, hvis en ulykke viser sig at give varigt mén.

Sundhedsforsikring er en del af Senior Omsorg, også til dem over 75 år. Med sundhedsforsikringen er der adgang til undersøgelser på privathospital – og vi betaler medicin i op til tre måneder, efter diagnosen er stillet.

Med i pakken Senior Omsorg er der også mulighed for rengøringshjælp, pleje i hjemmet og transport til og fra behandlingssted.

Desuden er der mulighed for at få fysiske behandlinger hos specialister som fx fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, akupunktør, kraniosakralterapeut og zoneterapeut.

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere