Har du været med til at redde liv?

Kunder i Tryg er medlem at TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden. Derfor er du som kunde med til at sikre, at der hver dag bliver sendt hjerteløbere af sted, når mennesker falder om med hjertestop i Danmark.

Hurtig hjælp er afgørende ved hjertestop

3 ud 4 hjertestop uden for hospital sker i eget hjem.

Målet med TrygFondens hjerteløberordning er at flytte den livreddende første hjælp ind i private hjem og få hjælpen frem hurtigst muligt – også gerne før ambulancen. Hurtig hjælp ved hjertestop øger chancen for overlevelse.

Alf blev reddet

Det var dagen før, Alf og Marianne skulle til Mallorca, og Alf var gået ind i soveværelset for at hvile sig. På vej ud for at handle hørte Marianne mærkelige lyde fra soveværelset. Hun kunne med det samme se, at noget var helt galt. Kort tid efter fik Alf hjertestop. 1-1-2 sendte både en ambulance og hjerteløbere af sted. To hjerteløbere ankom indenfor få minutter. Den ene hjerteløber havde en hjertestarter med. De genoplivede Alf tre gange, inden ambulancen var fremme.

 

I dag har Alf det godt. Han overlevede hjertestoppet og har ingen mén.

Flemming blev rørt

Som kunde i Tryg kom Flemming med på optagelse af filmen. Han vidste ikke, hvad han gik ind til, men han blev meget rørt, da han læste Alf og Mariannes historie op. Og også stolt af, at han som kunde har været med til at bidrage til hjerteløberordningen.

 

Flemming er selv hjerteløber, og pludselig forstod han på en helt anden måde, hvordan hjerteløberne gør en forskel.

Bliv godt forsikret i Tryg - og vær med til at give lidt tilbage

Når du bliver kunde i Tryg, bliver du også medlem af TryghedsGruppen, og er med til at støtte TrygFondens arbejde fx Besøgshunde, Hjertestartere og Kystlivredning.

Vi arbejder for at styrke trygheden

I Tryg-familien, som er Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden, arbejder vi – på hver vores måde – for at gøre Danmark mere trygt.

  • I Tryg arbejder vi for, at vores kunder er trygge, og hjælper både med at undgå skader og er der, hvis uheldet sker.
  • I TryghedsGruppen arbejder vi for at styrke trygheden gennem et aktivt medlemsdemokrati.
  • I TrygFonden arbejder vi for at øge trygheden for alle i Danmark.

Tryghed er grundstenen for et godt liv

TrygFonden driver og støtter hvert år hundredvis af projekter over hele landet, som fx udbredelse af besøgshunde, kystlivredning og hjertestartere.
Læs om TrygFondens arbejde.

Bonus og tryghed

Mulighed for bonus og indflydelse

Som medlem af TryghedsGruppen har du mulighed for at få bonus på typisk 5-8 %. Du har også mulighed for at få indflydelse ved at stille op og stemme til TryghedsGruppens repræsentantskab, når der er valg i din region. På den måde har du mulighed for at påvirke TrygFondens strategi og beslutning om udbetaling af bonus.

Læs mere