Få et forsikringstilbud – så har du en pris at forholde dig til 

Spar tid og slip for forsikringsjunglen. Bestil et tilbud og få et uforpligtende bud på forsikringer og priser, der er tilpasset dig.

Et tilbud, der er tilpasset din hverdag

Det tager kun et par minutter at få et forsikringstilbud fra os. Du skal bare bestille et tilbud og udfylde vores skema med dine informationer - så tager vi kontakt og giver dig et konkret forsikringstilbud, der tager udgangspunkt i dine behov. 

Sådan kontakter vi dig

Efter du har udfyldt formularen, vil en af vores medarbejdere ringe til dig og hjælpe dig med at finde de forsikringer, som passer til netop dit behov.

Du kan selv bestemme, hvornår du gerne vil kontaktes. Du bestemmer selv, om du vil have et forsikringstilbud på en enkelt forsikring eller i en samlet pakke - fx hvor du både er forsikret mod personlige uheld, biluheld, indbrud eller tyveri.

 

Tjek selv og beregn pris online

Du har også mulighed for at beregne og købe flere af vores forsikringer online, så du kan ordne dine forsikringer i fred og ro derhjemme.

Vi tilbyder dig selvfølgelig altid at få gennemgået dine forsikringer efter et eventuelt onlinekøb, så du er sikker på du er forsikret korrekt.  Her kan du se alle vores forsikringer – klik dig rundt for at beregne din pris.