Hvad er Min side?

Min side er samlingspunktet for dine forsikringer, regninger og skader. Min side giver dig det komplette overblik. Du kan bl.a. foretage ændringer, købe nye forsikringer og udvide forsikringer med flere dækninger, orientere dig om policer, anmelde skader og tjekke din bonus fra TryghedsGruppen.

Læs mere om, hvordan du bruger Min side herunder.

Hvad er Min side?

Min side er samlingspunktet for dine forsikringer, regninger og skader. Min side giver dig det komplette overblik. Du kan bl.a. foretage ændringer, købe nye forsikringer og udvide forsikringer med flere dækninger, orientere dig om policer, anmelde skader og tjekke din bonus fra TryghedsGruppen.

Hvad kan jeg bruge Min side til?

På Min side kan du danne dig overblik over aktive- og ophørte forsikringer. Du kan se policenumre, betingelser, forsikringssummer og selvrisiko samt opdatere dine forsikringer. Det er derfor muligt at gå i detaljerne med dine forsikringer, så du er sikker på, at du altid er dækket ordentligt.

Du kan også anmelde skader og følge igangværende skadesager, så du er orienteret om udviklingen.

Der er også andre selvbetjeningsmuligheder. Du kan bl.a. rette kørelængde på din bilforsikring, til- eller fravælge dækninger på dine forsikringer og booke hjulskifte.

Hvorfor bør jeg logge på Min side?

Der er mange gode grunde til at logge på Min side, men kort sagt er Min side et godt valg til at: 

  1. slippe for at vente: vores rådgivere vil altid gerne hjælpe, men Min side er en god medhjælper, når du har brug for at springe køen over.
  2. få et godt overblik: vi har samlet alle dine forsikringer i et let og overskueligt overblik. Det samme har vi med dine dokumenter og andre oplysninger, så du kunne have brug for at se. 
  3. at foretage ændringer: hvis du har brug for en ekstra dækning eller en ny forsikring, vi rette din kørelængde på din bil eller måske bare opdatere din adresse, så kan du gøre det hele selv på Min side.

Log ind på Min side

Hvad betyder Digital Kunde?

Som Digital Kunde siger du ja til at modtage dokumenter og post digitalt.
Du siger ja til, at vi opbevarer dine forsikringspapirer digitalt. Du kan se dem på Min side.

Du får besked på mail, når der er nye dokumenter. Som Digital Kunde får du ikke nye dokumenter på brev.

Ønsker du at tilmelde dig Digital Kunde? 
Tryk på 'Profil' under dit navn i øverste højre hjørne.

header menu på Min side

 

Vælg 'Ja' øverst på siden under 'Kommunikation'. Husk at trykke på 'Gem ændringer'. Så har du tilmeldt dig digital kommunikation fra Tryg. Du kan også tilmelde dig elektronisk markedsføring. Dette er et separat samtykke fra Digital Kunde. Vi skriver kun til dig, når vi mener, at vi har et relevante nyheder eller gode tips til at forebygge skader eller lignende.

Tilmeld digital kunde i Min side
Hvordan tilmelder jeg mig post i e-Boks?

Ønsker du at til- eller framelde dig post fra Tryg i e-Boks, skal dette ske på e-boks.dk.

Hvis du er tilmeldt post fra Tryg i e-Boks, vil du kunne se de samme dokumenter både i e-Boks og på Min side.

Jeg kan ikke logge ind på Min side. Hvad skal jeg gøre?

Vi har samlet et overblik, som hjælper dig med at fejlfinde og logge ind på Min side. Læs mere.

Har du husket cookies?
Når du besøger tryg.dk, skal din browser være indstillet til at acceptere cookies. Ellers vil du ikke kunne logge på Min side.