Er du ramt af Maria?

Orkanen Maria raser i Caribien. Vi er i beredskab og hjælper dig.

jagtforsikring

Jagtforsikring – til dig med dansk jagttegn

En jagtforsikring dækker de skader, der kan ske ved at affyre skud før, under og efter jagten. Forsikringen er lovpligtig for alle jægere med dansk jagttegn.

Sådan er du dækket

Jagtforsikringen dækker dit lovpligtige erstatningsansvar for skader på andre mennesker, deres dyr og ting.

Skaderne kan ske, når du affyrer skud ved starten eller afslutningen af jagten – eller når du under jagten skyder mod vildt og ved et uheld rammer forkert.

Kun 21 kr. om året

Danmarks Jægerforbund har skiftet forsikringsselskab til Tryg. Det betyder en billigere forsikring – fra 35 kr. til i fremtiden kun 21 kr. pr. år. Ændringerne gælder fra jagtåret 2018-2019. Når du fornyer dit jagttegn, er du automatisk omfattet af den lovpligtige jagtforsikring.

Tilvalg - gør din jagtforsikring endnu bedre

Danmarks Jægerforbund har en gruppeaftale med Tryg. Aftalen giver dig både billigere forsikringer og mulighed for at vælge dækninger, der er særligt tilpasset et aktivt liv som jæger.

Dine muligheder for tilvalg

 • Jagthund
  Hundeforsikring, der både indeholder den lovpligtige hundeansvarsforsikring og sygeforsikring, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade.
   
 • Rejser med våben
  Dækker, hvis du rejser til udlandet med våben. Fx får du fuld erstatning for ødelagte rejsedøgn, hvis dine våben ikke er kommet frem til rejsemålet.
   
 • Skydebane
  Dækker tyveri af dine våben på skydebaner.
   
 • Privatforsikringer
  Attraktive forsikringer til hele familien. Du får ekstra fordele og særlig dækning på din hund, dine rejser og dit indbo.

Anmeld en jagtskade

Du skal sende den udfyldte skadesanmeldelse på en mail til privatansvar@tryg.dk. Har du spørgsmål, så ring til os på 87 31 87 80.

Jagtforsikring – nu billigere og bedre

Jægernes gruppeaftale
Kun 21 kr. om året
Danmarks Jægerforbund har skiftet forsikringsselskab til Tryg. Det betyder en billigere forsikring – fra 35 kr. til i fremtiden kun 21 kr. pr. år – og en dobbelt så stor skadedækning. Ændringerne gælder fra jagtåret 2018-2019.
Forsikring til din jagthund og andre fordele
Vi har en gruppeaftale med Danmarks Jægerforbund, der giver dig billigere og bedre forsikringer. Fx hundeforsikring, forsikring til rejser med våben og på skydebanen.
Automatisk forsikret
Du forlænger automatisk din jagtforsikring, når du hvert år betaler for dit nye jagttegn – nemt og bekvemt.
Kun hos Tryg
Du kan kun købe den lovpligtige jagtforsikring hos os.

Kontakt os

Hør mere om din jagtforsikring – du er velkommen til at kontakte os på 78 75 74 64 eller privatansvar@tryg.dk