fordele og attraktive priser

Danmarks Jægerforbund og forsikring.

Som medlem hos Danmarks Jægerforbund får du en række fordele. Fx får du unikke dækninger til din jagthund og våben. Trygkunder er også medlem af TryghedsGruppen og har dermed mulighed for at få bonus. 

 

Book et møde eller ring til os på 70 33 25 25, og hør mere om dine fordele og priser.

Fordele til Danmarks Jægerforbunds medlemmer

Mulighed for bonus

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg, du har dermed mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %.

 

 

 

Mere om bonus

Special dækning til jagthunde

Ved jagtuandvendelighed udbetaler vi op til 80 % af livdækningen, hvis din hund ikke længere kan bruges til jagt. Derudover er der fx via den udvidede livdækning dækning af udgifter, der har været til træning af din jagthund i tilfælde af dækningsberettiget dødsfald eller aflivning. 

 

Læs mere her

Dækning af våben

Ved rejser med våben får du fx fuld erstatning for ødelagte rejsedøgn, som skyldes, at dine våben ikke er kommet frem til destinationen. Derudover er der ved øvelse på skydebanen dækning i forhold til tyveri, så du roligt kan tage dine våben med uden at bekymre dig.

 

Læs mere her

Unikke fordele til jægerne

Udvidet rejseforsikring til rejser med våben
Dækning af tyveri af våben på skydebaner
Udvidet hundeforsikring
Op til 28 % på dine private forsikringer
Tilmeld dig Tryg Overskud
Tilmeld dig og spar penge på din forsikring, hver gang du bruger dit betalingskort hos en af vores flere hundrede partnere.

Lovpligtig jagtforsikring

Leder du efter den lovpligtige jagtforsikring i forbindelse med dit jagttegn? Læs mere her

Bonus til kunder i Tryg.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden. 

Læs mere