Få op til 30% rabat på din bilforsikring

Som ung kan du spare penge på bilforsikringen, hvis du kører godt og samler dine forsikringer hos os.

Unge skal også have råd til en bilforsikring

Alle over 30 år bliver automatisk elitebilister hos os – det betyder endnu billigere bilforsikring. Men nu er der også godt nyt for unge under 30, der leder efter en billig bilforsikring.

Uanset om du er 18 år eller 25 år, så får du den samme billige pris på din bil din bilforsikring, hvis du køber den sammen med vores ungdomsforsikring YoungLiving, der giver 15 % rabat på bilforsikring til unge.

Du kan også vælge Tryg Drive, vores bilforsikring udviklet specielt til billister, der ønsker at spare penge på at køre godt.

YoungLiving – alle dine forsikringsbehov i en pakke

Vi har en samlet forsikringspakke til unge, der indeholder alle de forsikringer, man som ung typisk har brug for. Vi kalder den YoungLiving. Den er billig og giver dig desuden ekstra rabat på øvrige forsikringer, som fx bilforsikring.

En YoungLiving forsikringspakke dækker

 

15 % rabat på bilforsikring til unge 

Med YoungLiving har vi kort sagt samlet de forsikringer, som de fleste mennesker har brug for i hverdagen.

Hvis du som ung vælger at forsikre dig med YoungLiving hos os, giver det dig en samlerabat på 15 % på din bilforsikring og en indplacering på et bedre præmietrin, så din forsikring bliver endnu billigere.

Tryg Drive – kør godt og spar endnu mere

Du kan få din bilforsikring op mod 30 % billigere hos os ved at bruge appen Tryg Drive.

Appen måler blandt andet udsving i din acceleration, trykket på speederen, motorens omdrejningstal, hastighed og meget mere. Læs mere om Tryg Drive her
 

Se din besparelse i prisberegneren

Hvis du vil se, hvad din bilforsikring koster med samlerabat, kan du beregne en samlet pris online.

Få samlerabatten ved at beregne begge forsikringer en ad gangen. Du kan også bestille et tilbud eller få os til at ringe til dig, når det passer dig.