Er du ramt af rejserestriktioner i forbindelse med den aktuelle corona-situation?
Lalal

Køb online og spar mindst 20%

En bilforsikring – præcis til dine behov

En bilforsikring skal gøre dig tryg som bilist – det ved vi alt om. Derfor tilbyder vi en lang række muligheder, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til dig.

billede af en kuffert i lufthavnen

Coronavirus – sådan dækker forsikringen

Vi opdaterer løbende - bl.a. på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Læs mere om corona

Tryg Pårørende - hjælper dig, der hjælper en anden

Som noget nyt hjælper personforsikringen, hvis du bliver pårørende til en alvorligt syg. Med Tryg Pårørende får du støtte, rådgivning og mulighed for at købe ekstra hjælp og pleje i hjemmet.

Læs mere
Besøgshunde

Er du med til at sikre, at ældre får besøg af besøgshunde?

Kunder i Tryg er medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden. Derfor er de med til at støtte besøgshundeordningen og hundredvis af andre projekter, der skaber tryghed i Danmark.

Se filmen

Gode grunde til at vælge Tryg

Se hvad du får i Tryg
20 % rabat
Samler du dine forsikringer hos os, får du op til 20 % rabat – og ekstra sikkerhed ved fx ID-tyveri oveni. Vi kalder det Tryghedspakken.
Mulighed for bonus
Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.
Hurtig hjælp døgnet rundt
Får du en skade, kan du nemt anmelde den på tryg.dk. Ved akutte skader rådgiver vi dig på telefonen eller rykker ud – 24 timer i døgnet.