Mexico er ramt af jordskælv

Kraftigt jordskælv lukker lufthavnen. Vi hjælper med afbestilling og evakuering.

Læs mere
Er du ramt af Maria? Læs mere

Tryg Vejhjælp – hjælp på stedet, når din bil ikke kan køre

Med en bilforsikring hos os får du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din bil ikke kan starte. Du har også mulighed for at få en lånebil, til din bil er klar.

Sådan er du dækket

Tryg Vejhjælp

Hjælp til din bil, når den ikke kan køre. Kan vi ikke reparere bilen på stedet, kører vi den på værksted eller hjem til dig. Du får en lånebil, imens din egen bliver repareret, hvis du vælger et af de værksteder, vi har tilknyttet Tryg Vejhjælp.

Gælder i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne. Du kan vælge at tilkøbe Tryg Vejhjælp, hvis du har din bilforsikring hos os.

Udvidet Tryg Vejhjælp

Alle fordelene fra Tryg Vejhjælp med udvidet service oveni. Du får blandt andet to hjulskift om året, og campingvogne og trailere er med i vejhjælpen, så de får assistance eller bliver bugseret væk ved uheld eller motorstop i Danmark.

Kan din bil ikke køre, hjælper vi dig med at nå dit bestemmelsessted til tiden, og du vælger selv om det er med taxi, fly eller tog.

Gælder i Danmark – undtagen Grønland og Færøerne – og i hele Europa. Udvidet Tryg Vejhjælp er et tilvalg til din bilforsikring hos os.

Betingelser