Vejhjælp i udlandet

Slut med det røde kort - nu skal du kontakte Tryg Vejhjælp Europa

Fra 1. januar 2018 er det Tryg Vejhjælp Europa, der hjælper dig på din bilferie, hvis du skulle komme ud for et driftsstop eller en skade med din bil.

Hvad betyder det for dig?

Bilister med kaskoforsikring i Tryg kan stadig tage trygt og sikkert på bilferie i udlandet. Skiftet til Tryg Vejhjælp Europa betyder:

  • Du skal ikke længere printe det røde kort
  • Du kan ikke længere bruge app'en fra SOS
  • Du skal kontakte Tryg Vejhjælp Europa, når du har brug for assistance

Bedre hjælp i udlandet

Du får en ny og bedre dækning med Tryg Vejhjælp Europa, hvor vi også hjælper dig hvis du er kørt fast i sne eller mudder.

Vi sikrer videre transport til værkstedet af dig og dine passagerer eller sikrer, at I nemt kommer videre på rejsen i en erstatningsbil, hvis der er behov for det.  

Hvis en eventuel reparation af din egen bil i udlandet trækker ud, og du derfor har brug for en lånebil når du kommer hjem til Danmark, har vi indgået en aftale om fordelagtige lejepriser til dig.

Har du brug for hjælp i udlandet?

Har du brug for vejhjælp i Danmark eller i Europa kan du altid få hurtig hjælp. Ring og få vejhjælp +45 70 11 20 00.

Døgnet rundt er alarmcentralen bemandet med erfarne medarbejdere, der taler nok europæiske sprog til at hjælpe dig i dialogen med værksteder eller myndigheder i udlandet.

Grønt kort fortsætter

Det grønne kort er dit bevis på, at du har en ansvarsforsikring på din bil. Der er ingen ændringer i den ordning. Det skal du stadig medbringe i udvalgte lande. Se listen over lande her.