TJM Forsikring

TJM Forsikring er et forsikringsselskab med et stærkt samarbejde med Tryg.

Samarbejdet mellem Tryg og TJM

Tryg samarbejder med TJM Forsikring. For at blive kunde der, skal du være medlem af en de faglige organisationer, som TJM samarbejder med eller være barn af et medlem, som er kunde.

Det er muligt at købe privatforsikringer i TJM. Har kunder brug for forsikringer, som TJM ikke tilbyder, kan de altid supplere med forsikringer fra Tryg. Det kan fx være bådforsikring eller en erhvervsforsikring.

Kunder i TJM Forsikring nyder godt af et stærkt bagland i Tryg, og derfor oplever de mange af de samme gode produkter og services, som kunder i Tryg. Som fx et stort selvbetjeningsunivers på Min side og mulighed for at købe forsikringer online.

Om TJM Forsikring

TJM Forsikring bygger på et gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag behøver man ikke være tjenestemand for at blive kunde, men forsikringsselskabet er stadig funderet på samarbejdet med de faglige organisationer.

Se de faglige organisationer her.

Det særlige ved TJM Forsikring

Det er ikke alle, der kan blive kunder i TJM. Derfor kan selskabet tilbyde særligt attraktive priser til en lukket kundekreds, som nyder godt af fx billig bilforsikring, forsikringer til studerende og plus fordele til alle med en indbo.

En helt unik ting i TJM er konceptet omkring forsikringstillidsmænd. 

Hver kunde får tildelt en lokal forsikringstillidsmand, som typisk er på kundernes arbejdspladser, hvorfra de hjælper med forsikringsspørgsmål og vejledning.

En anden unik ting er, at der ikke er en kreds af aktionærer i TJM. Overskuddet bliver betalt tilbage til de organisationer, TJM samarbejder med og på den måde er kunderne med til at styrke den faglige organisation, de er medlem af.