Tryg henter ny erhvervsdirektør fra Nordea

18-12-2017 09:35
No image
 
 

Tryg har ansat Hans Arnum som direktør for Erhverv Danmark. Han kommer til at stå i spidsen for at udrulle Trygs netop offentliggjorte 2020-strategi for erhvervsområdet i Danmark.

 

- Med Hans Arnum ombord får vi en direktør med stærke analytiske evner og indgående viden om den finansielle sektor og erhvervsmarkedet, som vi ser frem til at drage fordel af i Tryg, siger koncernchef, Morten Hübbe.

 

Hans Arnum får ansvaret for at udrulle og videreudvikle Trygs nye 2020-strategi på erhvervsområdet - herunder sætte fart på distributionen i Erhverv med udvikling af nye salgskanaler. Det skal være med til at sikre en god balance i kundeporteføljen. Derudover er hele digitaliseringen af erhvervsforretningen et vigtigt indsatsområde for Tryg, som direktøren kommer til at stå i spidsen for.

 

Hans Arnum er 48 år og har stor erfaring med at arbejde med danske erhvervsvirksomheder og med at stå i spidsen for større organisationer. Han kommer fra en stilling som bankdirektør for Commercial Banking Denmark i Nordea, hvor han har været siden 2010. Inden da var han ansat i McKinsey og Co. i 13 år, hvor han blev udnævnt til partner i 2004. Af uddannelse har han en cand.scient.adm i offentlig administration fra RUC kombineret med en Master i Public Policy fra Harvard University.

 

Han får ansvaret for 320 medarbejdere i Tryg.

 

- Jeg glæder mig kolossalt til at blive en del af Tryg og til at arbejde med Tryg Erhverv. Tryg er allerede i fuld gang med udviklingen af deres erhvervsforretning - det glæder jeg mig til at blive en del af og bygge videre på i samarbejde med de dygtige medarbejdere. Samtidig ser jeg frem til at bruge min erfaring med at arbejde med danske erhvervsvirksomheder til at udvikle nye løsninger og skabe de bedste oplevelser for Trygs kunder. For det er her, alting begynder, siger Hans Arnum.

 

Han tiltræder jobbet 23. april.

 
Kontaktinformation

Tanja Frederiksen, Chef for Corporate Relations, +45 51957778, tanja.frederiksen@tryg.dk