Kundeservice

Har du spørgsmål til din bilferie i udlandet?

Her finder du information, når du skal på bilferie i og udenfor Europa.

Hvordan dækker Tryg Vejhjælp Europa?

Når din bil er kaskoforsikret hos Tryg, er du sikret vejhjælp i udlandet. Det kalder vi Tryg Vejhjælp Europa. Har du brug for Vejhjælp? Alt du skal gøre, er at kontakte Tryg Vejhjælp Europa, når du har brug for assistance – så sørger vi for, at hjælpen kommer til dig, når du ikke kan komme videre.

Vi dækker bl.a. når du har driftstop. Fx:

  • Hvis du har brug for hjælp til at starte bilen.
  • Hvis du har brug for at få skiftet hjul.
  • Hvis du er kørt fast i sne, mudder, sand eller lignende.
  • Har låst dig ude og ikke kan komme ind i bilen.
  • Hvis du er løbet tør for brændstof.

Vi hjælper også, hvis føreren af bilen får et ildebefindende, kommer til skade eller bliver syge og ingen af de andre rejsedeltagere kan tage bilen med videre. Vi sørger for at fører og passagerer kommer videre til nærmeste læge eller behandlingssted.

Hvis bilen ikke når at blive klar

Vi gør hvad vi kan, for at hjælpe dig på stedet, men hvis vi ikke kan få dig videre med det samme, sikrer vi videre transport til værkstedet af dig og dine passagerer eller sikrer, at I nemt kommer videre på rejsen i en erstatningsbil, hvis der er behov for det. Hvis reparationen af bilen trækker ud, og du får brug for en lånebil hjemme i Danmark, så har vi sørget for, at du kan leje en bil til en fordelagtig pris.

Grønt kort – bevis på din ansvarsforsikring uden for Europa

Det grønne kort er et bevis på, at du har en ansvarsforsikring på din bil. Se her, i hvilke lande du skal medbringe det grønne kort.

Ekspeditionstiden er 3-4 hverdage. I højsæsonen kan der dog gå op til 2 uger.