KRISEHJÆLP EFTER SKYDERIET I FIELDS. Vi stiller krisehjælp til rådighed for alle vores kunder, uanset hvilken forsikring du har hos os. Har du selv, eller nærmeste familie, brug for krisehjælp efter hændelsen, så kontakt os på tlf. 44 20 45 54.
 Læs mere
Gode råd

Dna-mærkning gør livet besværligt for tyven

Med moderne dna-mærkning har tyve fået endnu en bekymring, når de tager på uvelkomment visit i danske hjem. 

Dna-mærkning skræmmer tyven væk

Gør dine ting sværere at sælge

Nu kan du diskret mærke dine ting med en klar væske, der indeholder en unik dna-kode. På den måde kan politiet kende dine ting og knytte tyven til gerningsstedet.

Hvad er dna-mærkning?

Dna-mærkning er en syntetisk sporingsvæske, der kan analyseres, ligesom menneskeligt dna. Væsken indeholder såkaldte micro-prikker (0,5-1 mm), der gør det muligt at finde den unikke dna-kode under mikroskop.

Væsken lyser blåt i UV-lys. På denne måde kan politiet kan se, at der er tale om dine mærkede ejendele, når stjålne ting dukker op – både i Danmark og i udlandet.
 

Log ind og hent din rabat på dna-mærkning:

  1. Hent din fordelskode ved at logge ind på Min side.
  2. Du finder koden i menuen under ’Mine fordele’.
  3. Indtast din fordelskode, når du bestiller og se din pris. 

Flere tyve går udenom dna-mærkede ting 

Dna-mærkning er i dag ingen hemmelighed blandt tyve, og hælere kan finde på at lede efter mærkerne med uv-lys, for at undgå de mærkede tyvekoster. 

Forebyg indbrud med mærker i ruden

I et dna-kit fra SelectaDNA, får du derfor også klistermærker med til dine ruder. Så kan du varsle tyven om dna-mærkning, inden han bryder ind.

I England melder SelectaDNA op til 85 % lavere risiko for indbrud i hjem, der har skiltet med dna-mærkning. 

Se filmen fra SelectaDNA