Forsikring af telefon

Er du dækket hvis du taber din telefon på fliserne, eller hvis den pludselig "går i sort"? Hos os kan du forsikre dig mod den slags skader.

Vi dækker, når reklamationsretten ikke gør

Telefoner købt i Danmark har to års reklamationsret, der dækker de fabrikationsfejl og andre mangler, en telefon kan have.

Men hvad nu, hvis lyden forsvinder i din telefon efter kun to år? Eller hvis dine børn kommer til at ødelægge den ved et uheld? Her er forsikring af telefonen en rigtig god ting at have – særligt hvis du, som de fleste af os i dag, har en dyr smartphone. 

Sådan er din telefon forsikret

Din iPhone er en del af dit indbo

Når du har din indboforsikring hos os, kan du som et tillæg vælge en dækning der hedder Elektronikskade. Den dækker alle funktionsfejl og de uheld, der kan ske med dit elektroniske udstyr, deriblandt husstandens telefoner.

Det betyder fx at, hvis du taber din 3 år gamle iPhone, så den bliver totalskadet, så får du en ny, hvis du har denne dækning.

Saml dine elektronikforsikringer ét sted 

Det kan meget bedre betale sig at forsikre alt dit elektronik samme sted, i stedet for at købe enkelte telefonforsikringer, computerforsikringer osv. hos forskellige forhandlere, hvilket godt kan blive dyrt. 

Vil du vide mere om forsikring af telefon?

Bestil et tilbud hos os, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på en forsikringsløsning der passer til dit behov for bl.a. telefonforsikring.