Maskin og IT-forsikring, mand arbejder med maskiner

Maskin- og it – sikrer jeres driftsudstyr mod pludselige skader

Med en maskin- og it-dækning er I dækket mod skader på jeres maskinelle driftsudstyr. Forsikringen dækker skader, der sker ved pludselige, uforudsete begivenheder af enhver art.

Sådan er du dækket

Maskin og it dækker direkte, fysisk skade på jeres maskinelle udstyr, så længe udstyret befinder sig i bygninger på forsikringsstedet.

Et tilvalg til erhvervsforsikringen

Maskin- og it-dækningen supplerer virksomhedens erhvervsforsikring, som dækker fysiske skader efter brand, tyveri og vand. Med maskin- og it-dækningen er I dækket ved pludselige, uforudsete begivenheder af enhver art. Fx, hvis skæreværktøjet knækker i en CSC-drejemaskine og forårsager skader, eller hvis der sker skader på mobile enheder som bærbare computere eller tablets.

Hvilket maskinelt driftsudstyr er dækket?

Maskin- og it dækker de fleste typer maskiner og elektronisk udstyr, som bruges af produktions-, service, kontor- og håndværksvirksomheder. Fx tele-, måle- og it-udstyr, apparater og instrumenter inklusive deres styrings- og kraftforsyningsanlæg samt sikringsanlæg til brand- og tyverisikring af virksomheden.

Særlige fordele i maskin- og it-dækningen

Et tilvalg til din erhvervsforsikring

Virksomhedens erhvervsforsikring dækker skader efter brand, tyveri og vand. Med maskin- og it-dækningen er du dækket ved pludselige fysiske skader af enhver art på driftsudstyret.

Dækker de fleste maskiner

Forsikringen dækker langt de fleste typer maskinelt driftsudstyr. Vi kan tilpasse forsikringen særligt til din virksomhed.

Rådgivere med branchekendskab

Hos os får du rådgivning af erfarne erhvervsrådgivere med solidt branchekendskab.

Kvinde arbejder i butik

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.

Gå til guiden