Forsikringer til nedlagt landbrug

De rigtige forsikringer til dig med landbo

Bor du på en nedlagt landejendom er der meget at vedligeholde og forsikre. Måske har du småt husdyrhold og en enkel maskine stående – eller måske bruger du dine mange kvadratmeter til at udfolde din hobby.

Vi har samlet landbrugets mange gode forsikringer og tilpasset dem til dig, der bor på landet - uden at være aktiv landmand. 

Sådan er du dækket

 • Landboforsikringen
  Med en landboforsikring kan du sammensætte præcis de forsikringer, der passer til din ejendom, hvis du bor på et nedlagt landbrug og ikke er momsregistreret. Landboforsikringen er bygget med elementer fra bygning-, indbo-, ansvar- og løsøreforsikringen – så du er solidt dækket for din ejendom, dine ting og dit ansvar. Læs videre og se hvordan du fx er dækket.
 • Bygninger
  I landbrugsforsikringen er du indbefattet af bygningsforsikringen, der sikrer både værdien af selve bygningen og bygningens funktion. Forsikringen dækker bl.a. ved skader efter brand, indbrud, vand og storm.
 • Indbo
  Dækker dit indbo ved bl.a. brand-, tyveri- og vandskade. Dækningen er sumløs, hvilket vil sige, at du er garanteret mod underforsikring.
 • Ansvar
  Dækker de erstatningskrav, du kan pådrage dig enten som privatperson eller som ejer af et nedlagt landbrug. Dine selvkørende maskiner skal være forsikret for det ansvar, der kan opstå, hvis de er skyld i skader på personer eller ting. Bruges maskinen i trafikken, skal der købes en lovpligtig ansvarsforsikring.

  Hundeansvar - dækker, hvis du har hund, og den er skyld i skader på andre personer, herunder figuranter.
 • Diverse løsøre
  Dækker alt det løsøre som du har, men som alene er til privat- eller hobbybrug. Det kan være dyr og maskiner som bl.a. er dækket ved brand og tyveri.

Bestil et uforpligtende tilbud til dit landbrug eller landbo

Landbrug eller landbo
Ja tak, Tryg må sende mig mail og sms med rådgivning om forsikringer, gode råd for at undgå skader, nyheder og særlige tilbud om forsikringer og skadeforebyggende produkter. Samtykket kan trækkes tilbage ved at ringe eller skrive til Tryg.

Læs om landboforsikringen

Se den her
Bliv klogere
Vil du vide mere om landboforsikringen? Bliv klogere på vores produktside eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.