Forsikringstjek

Hør mere om vores skræddersyede erhvervsforsikringer

Bliv ringet op og få et uforpligtende forsikringstjek. Så sammensætter vi den helt rigtige dækning for dig og din virksomhed. 

Skræddersyet forsikring

Lad en erhvervsrådgiver hjælpe dig med et forslag til en forsikringspakke, der passer til netop din virksomhed.

En erhvervsforsikring er relevant for mange virksomheder. Den kan forsikre både varer, værktøj, maskiner og it-udstyr ved brand, tyveri, vandskade og hærværk. 

Vi kan også forsikre jeres biler, jeres ansvar, jeres helbred, jeres cybersikkerhed - og selvfølgelig tilbyde den arbejdsskadeforsikring, som er lovpligtig, hvis du har ansatte. 

Andre fordele:

  • Tryg Business: Du kan få op til 15 % rabat på forsikringer, du samler hos os, og samtidig få adgang til unikke services, underforsikringsgaranti og et årligt servicetjek.
  • Mulighed for bonus: Kunder i Tryg er medlemmer af TryghedsGruppen, som er hovedejer af Tryg. Derfor har din virksomhed mulighed for at få bonus. For femte år i træk udbetaler TryghedsGruppen bonus, som i år er 8 %. Se mere her.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en rådgiver

 

Indtast venligst et gyldigt telefonnummer
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. På tryg.dk/personoplysninger kan du læse om, hvordan vi behandler personoplysninger.

Dine indtastede oplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med vores cookie- og persondatapolitik. Læs mere eller slå cookies fra her.