Iværksættere foran en computer

Få de rigtige forsikringer
som iværksætter

Det kan være nemt at glemme de vigtige forsikringer, når man har travlt med at drive og vækste sin nystartede virksomhed. Vi hjælper dig på vej, så du ikke skal tænke på forsikringerne og i stedet kan fokusere på din virksomhed. 

Få ro til at udvikle din virksomhed

Når du lige har startet din forretning, håndterer du både udvikling, drift og administration. Der er travlt, og du er presset fra mange fronter.

Når alt er nyt, og du har travlt med at udvikle din forretning, skal der være styr på det basale. Derfor har vi udviklet et værktøj, der tager det komplicerede ud af forsikringer og hjælper dig med at træffe det rigtige valg, så du er ordentligt dækket. 

Vores forsikringsguide hjælper dig med at finde dit behov
Forsikringsguiden er et simpelt og effektivt værktøj til dig, der er i tvivl om, hvilke forsikringer du måtte have behov for. Besvar et par korte spørgsmål om din virksomhed og få hjælp til at vælge de rigtige forsikringer til din nystartede, selvstændige virksomhed.

Guiden giver dig et indblik i de mest gængse forsikringer i din branche samt specifikke anbefalinger ud fra, hvordan din virksomhed er sat sammen.

Hvilken virksomhedstype er den rigtige for dig?

Der findes en række forskellige typer af virksomheder. Men hvilken kasse passer din virksomhed ned i? Det kan være svært at overskue.

Vi har dannet et overblik over de forskellige virksomhedstyper og de forskellige krav til disse virksomhedstyper, så du let kan orientere dig og træffe den rette beslutning for din nye virksomhed. 

Har du husket de lovpligtige forsikringer?

Hvis du har medarbejdere i din virksomhed, så er det lovpligtigt at forsikre dem med en arbejdsskadeforsikring. Det gælder for alle ansatte, inklusiv familiemedlemmer, der måtte være ansat i din virksomhed. 

Det er lovpligtigt at forsikre din virksomheds køretøjer med en ansvarsforsikring. Vi tilbyder ansvarsforsikringer til biler, busser, lastbiler og varebiler, så din virksomhed er tryg på landevejen.

Kvinde arbejder i butik

Hvilke forsikringer passer til din virksomhed?

Tag vores guide og få et overblik over, hvilke forsikringer din virksomhed har brug for.

Gå til guiden