Tryg Landbrug - fordele til dig, der samler dine forsikringer

Tryg Landbrug er et fordelsprogram for dig i landbruget, der har samlet flere af dine forsikringer hos os. Du får rabat på en række forsikringer og adgang til fordele, der skaber tryghed i din hverdag. Nogle fordele får du automatisk, andre skal du selv vælge til.

Sådan bliver du medlem af Tryg Landbrug

Du kan få adgang til fordelsprogrammet, hvis du opfylder to betingelser:

 • du har en landbrugsforsikring (665-police), som indeholder bygning og indbo
 • du betaler dine forsikringer gennem Betalingsservice

Når du opfylder de to grundkrav, får du:

 • 10 % rabat på din ulykkes-, årsrejse- og fritidshusforsikring samt på bolig uden for ejendommen
 • 15 % rabat på din bilforsikring

Fordele, der skaber tryghed i hverdagen

Ud over rabat på dine forsikringer, giver Tryg Landbrug dig også adgang til fordele, der giver mere tryghed i hverdagen.

Tryg ID

Få hjælp, hvis din identitet bliver misbrugt på nettet. Med Tryg ID kan du få professionel rådgivning til at tackle både økonomisk og social misbrug af din digitale identitet– fx hvis din pung bliver stjålet eller hvis din profil bliver brugt uden din tilladelse på sociale medier. Vi hjælper bl.a. med at begrænse skadens omfang, spærre netbank og lukke konto og slette uønsket indhold eller falske profiler.

Tryg i Livet

Tryg i Livet er en akut rådgivningslinje, hvor professionelt fagpersonale sidder klar til en snak, hvis livet ikke går som ventet. Her kan du tale anonymt, om de ting der giver dig bekymring eller stress i hverdagen. Mistrives dine børn i skolen, er du stresset på jobbet - eller kæmper du selv eller et familiemedlem med alvorlig sygdom eller misbrug? På Tryg i Livet får du vejledning direkte i telefonen eller kan hjælp til henvisning i det offentlige behandlingssystem.

Psykologisk krisehjælp

Få hjælp til at komme godt videre efter traumatiske oplevelser som trafikuheld, pludseligt opstået livstruende sygdom eller overfald. Som Tryg Landbrug-kunde kan du og din familie få op til 10 timers psykologisk krisehjælp, hvis en af jer har været ude for en svær oplevelse, inden for de seneste 3 måneder. Hos Tryg Linjen sidder krisepsykologer klar ved telefonerne døgnet rundt.

Online APV

Er dine forsikringer samlet hos os, og har du samtidig en arbejdsskadeforsikring, har du mulighed for at få adgang til Online APV. Her får du en digital service til at gennemføre den lovpligtige arbejdspladsvurdering. Spørgsmålene er tilpasset din branche, og hele processen kører automatisk. Online APV hjælper dig til et bedre arbejdsmiljø og sikrer, at dit landbrug som arbejdsplads lever op til lovkravene.

Endnu bedre forsikringer med Tryg Landbrug

Som Tryg Landbrug-kunde får du automatisk endnu bedre forsikringer.

 • Børneulykkesforsikring
  Gratis medforsikring af dine børn til de er 1 år
 • Dækning af en ekstra rejsekammerat
  Tag en ven eller familiemedlem gratis med på din erhvervsrejseforsikring.
 • Én selvrisiko pr. skade
  Du betaler kun én selvrisiko, hvis en skade rammer flere af de forsikringer på 665-policen, der indgår i Tryg Landbrug.
   

Flere fordele med Tryg Landbrug

Du kan desuden købe en række fordele, som vi kun tilbyder dig som Tryg Landbrug-kunde:

Tryg Backup

Online backup-service, der sikrer dine værdifulde billeder og dokumenter til en favorabel pris. Med Tryg Backup får du ubegrænset backup af dine data på fire enheder af gangen - så kan du samle alle dine filer ét sted. Sikkerhedskopieringen sker automatisk med jævne mellemrum. Det betyder, at du altid kan hente en kopi af filerne, hvis din computer, tablet eller smartphone går ned på grund af fx tyveri eller virus.

Køreteknisk kursus

Få et kursus i sikker og økonomisk kørsel til en god pris, gennem Tryg Landbrug. Tilbring en sjov og lærerig dag på køreteknisk anlæg i din egen bil. Her kan du teste dine færdigheder, forbedre din reaktionstid i trafikken eller lære din nye bil at kende. Kurset afholdes både i Roskilde og Silkeborg, hvor FDM’s professionelle instruktører er klar med teoretiske og praktiske øvelser. Prisen er 995kr pr. deltager med moms og forplejning.

Gør dine forsikringer endnu bedre

Med Tryg Landbrug kan du tilvælge ekstra tryghed til gode priser.

 • Kundegruppelivsforsikring
  Som Tryg Landbrug-kunde kan du tilkøbe en vigtig dækning til en billig pris - så er du godt forsikret ved visse kritiske sygdomme, nedsat erhvervsevne eller død som følge af en ulykke eller sygdom.
 • Fejl- og Uheldsforsikring
  Du kan også udvide med en fejl-og uheldsforsikring, som sikrer dig mod dagligdagens uheld. Forsikringen dækker funktionsfejl og ærgerlige uheld på dine private ting.