Stop cyberangreb, hængelås på tastatur

Stop cyberangreb -
før det stopper din virksomhed

Risikoen for cyberangreb er reel og kan på kort tid skade din virksomheds it-systemer og koste dyrt. Med eProtect får du eksperthjælp døgnet rundt til at håndtere et cyberangreb – og økonomisk erstatning til at dække dine omkostninger.

eProtect sikrer dig ved cyberangreb

Cyberforsikringen eProtect er særligt udviklet til små og mellemstore virksomheder og indeholder både rådgivning og økonomisk erstatning ved cyberangreb.

  • Rådgivning. Bliver din virksomhed udsat for, eller truet med, et cyberangreb, kan du døgnet rundt få eksperthjælp til hurtigt at stoppe angrebet, håndtere skaderne og komme tilbage på sporet.
  • Økonomisk erstatning. eProtect dækker dine omkostninger ved cyberangreb – fx ved skader på dine it-systemer, netværk, software og data.

Se, hvordan andre virksomheder har brugt eProtect ved cyberangreb

Hacker på campingpladsen

Da en campingplads pludselig oplever, at deres filer er krypterede og samtidig har problemer med mailsystemet, kontakter de Tryg, og eProtect eksperterne overtager sagen. Eksperterne konstaterer, at en enkelt pc er blevet inficeret med ransomware. Det lykkes for eksperterne at udbedre alle problemerne, så campingpladsens medarbejdere igen kan bruge mail og filer.
eProtect gennemgår den samlede it-infrastruktur og opdager, at virksomhedens system er mere åbent for kriminelle end nødvendigt – det bliver løst ved at ændre opsætningen af både router og firewall.
Til slut gennemgår eProtect hele it-systemet med campingpladsen og giver samtidig gode råd til, hvordan de kan undgå at blive ramt igen.

Økonomisystem, tilbud og mails blev krypteret

En mindre smedevirksomhed med knap 10 ansatte kan pludselig ikke få adgang til deres økonomisystem, tilbud og mails. Tryg kommer på sagen, og eProtect eksperter går straks i gang med at indkredse problemet.
Det viser sig, at pc’en er inficeret med ransomware. Eksperterne fra eProtect konstaterer, at der har været mindst to angreb på virksomhedens system – det ene allerede to måneder før, pc’en bliver krypteret. Angrebene er sandsynligvis sket via den adgang, virksomhedens bogholder bruger for at logge på systemet udefra.
Heldigvis har virksomheden kopi af alle filerne via Tryg Backup. eProtect får genoprettet pc’en og sat Office-pakken og mailsystemet op igen. Alt i alt kan virksomheden ’nøjes’ med at miste et par dages arbejde, fordi de har Tryg Backup og eProtect.

Sådan forebygger du cyberangreb

Hvis du bliver udsat for cyberangreb, hjælper vores eProtect-eksperter dig med det samme til at håndtere angrebet og begrænse skaderne.

Heldigvis kan du gøre meget for at undgå angreb.

Styrk din virksomheds it-sikkerhed

  • Sikker adfærd – skift jævnligt adgangskoder og vær kritisk, når du åbner links og filer i mails.
  • Sikker software – installer firewall og antivirus og brug kryptering.
  • Sikker hardware – opbevar server i aflåst rum i et serverskab

Se flere gode råd til bedre it-sikkerhed

Erhvervsfolk på vej til et møde ude på tagterrasse

Er I mere end 100 ansatte?
Lad vores industri-afdeling tage sig godt af jer.

Vi har en specialafdeling, der skræddersyr forsikringspakker til store virksomheder.
Læs mere her