Falske mails fra Tryg i omløb

Læs mere

Cyberforsikring – dækker ved hackerangreb

Cybertruslen mod danske virksomheder er høj uanset størrelse og branche, og du kan blive angrebet på mails, telefoner og computere. Med en cyberforsikring kan I begrænse angrebene, få professionel rådgivning og få dækket de økonomiske tab.

Vælg den forsikring, der passer til din virksomhed

Med en cyberforsikring får du hjælp til at afværge virus eller cyberangreb, håndtere konsekvenserne og komme hurtigt tilbage på sporet - og dermed minimere tab af kunder og omsætning.

Du kan vælge mellem to forsikringer alt efter størrelsen på din virksomhed. Cyberforsikringen til mindre virksomheder er til dig, der har under 100 ansatte. Denne forsikring hed tidligere eProtect. Har du over 100 medarbejdere og mere end 100 mio. kr. i årlig omsætning, er det i stedet cyberforsikringen til større virksomheder, der passer til dig.

Cyberforsikring til mindre virksomheder


Mulighed for flere dækninger

Har din virksomhed brug for mere? Så kan du bestille et uforpligtende tilbud, hvor vi gennemgår dit behov. Du kan tilvælge én eller flere af disse dækninger:

Cybersikker

Datatab

Datatab Ansvar

Cyberforsikring til større virksomheder

Din forsikring vil blive sammensat ud fra din virksomheds behov.

 

Vi dækker fx omkostninger til:

- Håndtering af afpresning 

- ID- og kreditkortovervågningstjenester 

- Advokat- og PR-rådgivning 

- Driftstab i op til 3 måneder 

- Erstatningsansvar og bøder 

Hængelås på tastatur - Cybersikker

Cybersikker - alt-i-én
IT-sikkerhedssoftware

Få beskyttelse, genopretning og håndtering ved cyberangreb. ​​​​​​Har du en cyberforsikring til mindre virksomheder, kan du tilvælge Cybersikker, som er prisbelønnet internetsikkerhed fra F-Secure.

Læs mere

Særlige fordele i cyberforsikringen

Få hjælp 24/7

Du får professionel rådgivning døgnet rundt.

Reetablering af data

Vi fokuserer på at reetablere mest mulig data, så din virksomhed kan fortsætte uden store tab.

Skræddersy din forsikring

Sammen med dig sammensætter vi forsikringen til din virksomheds behov.

Cybersikker - tilvalg til de mindre virksomheder

Få adgang til markedets bedste beskyttelse mod virus og hackerangreb med prisvindende cybersikkerheds software fra F-Secure.

Rådgivning når du har brug for det 

Vores cybereksperter sidder klar til at give professionel assistance - uanset dag eller tidspunkt på døgnet.

Bliver jeres virksomhed udsat for et angreb af fx ransomware*, DDoS** eller virus – eller er der trusler om angreb – får I eksperthjælp til lynhurtigt at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet.

Forsikringen er tilpasset det danske marked, og vi målretter forsikringen til jeres virksomhed og branche.

*Ransomware - angreb udført med det formål at inficere virksomhedens PC'er og krypterer brugernes filer og dokumenter. Herefter kræver hackerne løsepenge for at frigive filerne og dokumenterne igen.
**DDoS - angreb udført med forsæt til at overbelaste en internetserver i en sådan grad, at retmæssige forespørgsler til serveren ikke kan besvares i tide.

Billede af kvinde med computer, som læser om Tryg Business

Få rabat med Tryg Business

Forsikringen her er en del af vores fordelsprogram Tryg Business. Det betyder, at hvis du samler dine erhvervsforsikringer hos os, kan du få op til 15 % i rabat og adgang til særlige services.

Læs mere
Test din virksomheds cybersikkerhed

Test din cybersikkerhed

Over halvdelen af alle mindre virksomheder rammes af virus- og hackerangreb, og det kan få store konsekvenser for virksomhedens daglige drift og økonomi. Er du godt nok sikret?

Tag testen

Sådan skal du reagere ved et cyberangreb

Har du en cyberforsikring til mindre virksomheder med op til 100 ansatte, skal du gøre følgende, hvis du bliver ramt af virus eller hackerangreb.

1. Sluk straks alle computere og servere.
2. Ring til os på 44 20 61 40.
3. Følg anvisningerne fra vores IT-eksperter.

Mest stillede spørgsmål

Hvad dækker cyberforsikringen

Bliver dine systemer ramt af virus eller et cyberangreb, kan du hurtigt få professionel hjælp til at afværge angrebet, håndtere konsekvenserne og komme tilbage på sporet  - døgnet rundt.  Du får samtidig dækket virksomhedens økonomiske tab som følge angrebet.

Hvis din virksomhed har under 100 ansatte, kan du få en cyberforsikring til mindre virksomheder. Her har du fx mulighed for at tilvælge sikkerhedssoftwaren Cybersikker, som du kan installere på alle dine enheder. Du kan samtidig udfylde og printe en cyber beredskabsplan, så du ved, hvordan du skal forholde dig i tilfælde af cyberangreb.

Har du over 100 medarbejdere og mere end 100 mio. kr. i årlig omsætning, er det i stedet cyberforsikringen til større virksomheder, der passer til dig. Her får du dækket omkostninger til:

  • Undersøgelse af skadeomfanget og rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data 

  • Håndtering af afpresning 

  • ID- og kreditkortovervågningstjenester 

  • Advokat- og PR-rådgivning 

  • Driftstab i op til 3 måneder 

  • Erstatningsansvar og bøder 

Forsikringssummen kan være fra 1 op til 20 mio. kr. Efter behov kan vi tilbyde en højere sum. 

 

Hvad koster en cyberforsikring?

Vil du se, hvad en cyberforsikring koster for lige præcis din virksomhed, kan du beregne din pris her. Vi har sammensat en pakke med de dækninger, som du oftest har brug for. Har du et større behov, eller vil du vide mere om vores tilvalgsdækninger og øvrige forsikringer, kan du også bestille et tilbud. Så vil en af vores rådgivere ringe dig op til en snak om dine muligheder. Det er helt uforpligtende.

Hvor kan jeg se, hvilke forsikringer der ellers vil passe til min virksomhed?

Du kan nemt få overblik og finde relevante forsikringer ved at klikke dig videre til vores forsikringsguide. Her kan du blive klogere på de forsikringer, vi anbefaler til en virksomhed som din. Du kan enten taste dit cvr-nummer ind og få målrettede anbefalinger - eller overordnet se, hvilke forsikringer virksomheder i din branche typisk har.

Hvorfor giver det mening at have en cyberforsikring?

Cybertruslen mod danske virksomheder er høj uanset størrelse og branche, og din virksomhed kan blive ramt både på mails, telefoner og computere. Det kan lede til store tab for din virksomhed - derfor anbefaler vi altid en cyberforsikring, så du hurtigt kan få hjælp til at begrænse skaden og få dækket omkostningerne til rekonstruktion af jeres it-systemer, hvis uheldet er ude.

Derudover får du også hjælp til at forebygge cyberangreb med gode råd - og en Cyber beredskabsplan, hvis du har en mindre virksomhed. Vil du have prisvindende sikkerhedssoftware på alle dine enheder, kan du tilvælge dækningen Cybersikker til din cyberforsikring til mindre virksomheder.

Hvad skal jeg gøre, hvis min virksomhed bliver ramt af et cyberangreb?

Hvis du har en cyberforsikring til mindre virksomheder, skal du gøre følgende:

1. Sluk straks alle computere og servere.
2. Ring til os på 44 20 61 40.
3. Følg anvisningerne fra vores IT-eksperter.