Mexico er igen ramt af jordskælv

Kraftigt jordskælv lukker lufthavnen. Vi hjælper med afbestilling og evakuering.

Læs mere
Er du ramt af Maria? Læs mere
Startup

De rigtige forsikringer til dig, der lige er begyndt

Når du starter en ny virksomhed, er der mange ting at tage stilling til. Vi har samlet et overblik over de mest relevante forsikringer til enkeltmandsvirksomheden eller dig, der lige har fået dine første ansatte.

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskadeforsikring
  Til dig med ansatte. Dækker dine medarbejdere, hvis de får en skade på arbejdet. Lovpligtig for alle arbejdsgivere.
 • Bil – og firmabilforsikring
  Med en bil- og firmabilforsikring får du både den lovpligtige ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
  Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvis du kommer til at skade dine passagerer og andre personer eller kommer til at skade deres ting og køretøjer. Kaskoforsikringen dækker skader på egen bil, trailer eller andet påhæng, hvis de fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Sådan er du dækket

 • Erhvervsforsikring
  Fleksibel løsning, der kan skræddersyes til din virksomheds behov. Forsikringen dækker dit inventar mod brand-, tyveri- og vandskader. Ex dine maskiner, dit elektronisk udstyr og værktøj samt de eventuelle ekstra udgifter, en skade kan medføre.
 • Ansvarsforsikring
  Dækker din virksomheds produktansvar hvis dine produkter eller ydelser viser sig at være defekte, efter I har leveret dem. Dækker også din virksomheds erstatningsansvar, hvis der sker skader på personer og ting, som du og dine medarbejdere er skyld i under udførelse af arbejdet
 • eProtect
  Forsikring, der hjælper ved virus- og hackerangreb på din virksomhed. Professionel assistance 24 timer i døgnet og dækning af omkostninger af angrebet, som fx rekonstruktion af it-systemer, netværk, software og data.

Sådan er du dækket

 • Arbejdsskade til selvstændige
  En arbejdsskade kan det have stor betydning for din virksomhed – men som selvstændig erhvervsdrivende er du ikke omfattet af arbejdsskadeforsikring. Med Indehaverarbejdsskadeforsikringen kan du sikre dig og din medhjælpende ægtefælle på lige fod med medarbejdere.
 • Sundhedsforsikring
  Længere sygefravær kan have afgørende betydning for din virksomhed. Med vores sundhedsforsikring får du hurtig adgang til privathospital eller psykolog i vores store kvalitetssikrede netværk. Dækker på arbejdet og i din fritid – 24 timer i døgnet.
 • Kreditforsikring
  Sikrer dig, hvis dine kunder ikke kan betale deres regning. Du kan få op til 90 % af dit tab erstattet og få et løbende overblik over kreditrisikoen på dine kunder.

Sådan er du dækket

Læs om forsikringerne

Se dem her
Bliv klogere
Er du blevet interesseret i en eller flere forsikringer til din branche? Bliv klogere på vores produktsider eller bestil et tilbud – og husk at vi altid gerne hjælper med en løsning, der er tilpasset din virksomheds behov.