Cykelforsikring – få erstatning ved tyveri og hærværk

Er din cykel godt forsikret, hvis den bliver stjålet eller ødelagt på gaden? Se hvordan vi dækker tyveri og hærværk, når du er cykelforsikret hos os.

cykelforsikring - anmeld din cykelskade og læs om cykelforsikringer hos Tryg Forsikring

Din cykel er en del af dit indbo

Det er altid irriterende at få stjålet sin cykel. Heldigvis er din cykel godt forsikret, hvis du har en indboforsikring. Indboforsikringen dækker nemlig skader og tyveri af dine ting – og her er din cykel dækket. På vores indboforsikring er cykler dækket for tyveri og hærværk med op til 6.000 kr. pr. cykel. Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov.

Har du en dyr MTB eller racercykel?

Så er der særlige muligheder for at tilpasse dens forsikring – for eksempel efter cyklens værdi. Du kan også vælge dækning af skader på cyklen og dens dele til nyværdi i 5 år – også ved styrt, under transport, cykelløb og i udlandet – se mere.

Cykelforsikring til unge

Med YoungLiving – vores forsikring til unge mellem 18 og 34 år – kan du billigt og nemt samle din indbo- ulykkes-, ansvar- og rejseforsikring i én pakke, der også dækker din cykel. Med YoungLiving slipper du desuden for selvrisikoen på din cykelforsikring.

Udvidet cykelskadedækning

Du kan også vælge Udvidet Cykelskade til indboforsikring, der blandt andet dækker pludselige skader på cyklen eller dit cykeltilbehør. Den dækker også cyklen, hvis du fx styrter eller bliver påkørt. Hvis du har dyrere cykler, kan du udvide cykelsummen på din forsikring.  

Vil du vide mere?

Bestil et tilbud eller bliv ringet op af en af vores forsikringsrådgivere