Cykelforsikring – få erstatning ved tyveri og hærværk

Er din cykel godt forsikret, hvis den bliver stjålet eller ødelagt på gaden? Se hvordan vi dækker tyveri og hærværk, når du er cykelforsikret hos os.

cykelforsikring - anmeld din cykelskade og læs om cykelforsikringer hos Tryg Forsikring

Din cykel er en del af dit indbo

Det er altid irriterende at få stjålet sin cykel. Heldigvis er din cykel godt forsikret, hvis du har en indboforsikring. Indboforsikringen dækker nemlig skader og tyveri af dine ting – og her er din cykel dækket. På vores indboforsikring er cykler dækket for tyveri og hærværk med op til 13.101 kr. (2018) pr. cykel. Du kan selv bestemme summen på din cykelforsikring, så den passer til dine behov.

Cykelforsikring til unge

Med YoungLiving – vores forsikring til unge mellem 18 og 34 år– kan du billigt og nemt samle din indbo- ulykkes-, ansvar- og rejseforsikring i én pakke, der også dækker din cykel. Med YoungLiving slipper du desuden for selvrisikoen på din cykelforsikring.

Cykelforsikring ved skade

Du kan også tilkøbe Udvidet Cykelskade til indboforsikring, der blandt andet dækker skader på cyklen, hvis du fx styrter eller bliver påkørt. Har du flere dyre cykler, kan du vælge en højere sum på 27.295 kr. (2018) pr. cykel.

Vil du vide mere?

Bestil et tilbud eller bliv ringet op af en af vores forsikringsrådgivere

Dyre cykler kræver mere forsikring

Har du en eller flere meget dyre cykler, som har en højere værdi end 50.000 kr., er dit behov for dækning lidt ud over det sædvanlige. Her kan det være en løsning for dig at købe en specialforsikring fra vores afdeling Max Levig.

Her kan vi tilpasse en cykelforsikring præcis til dine behov. Du kan fx få en kaskodækning for særligt kostbare cykler, så du kan få erstatning hvis du skulle styrte og din cykel bliver skadet.

I tvivl om hvilken cykelforsikring der passer til dig?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal forsikre din cykel under indboforsikringen eller om du bør have den særlige Max Levig forsikring, så anbefaler vi at du tager en snak med en af vores forsikringsrådgivere.