Billede af autocamper

Autocamperforsikring

Med en autocamperforsikring er du dækket med den lovpligtige ansvarsforsikring, hvis du kommer til at skade andre eller deres biler. 
Du er også dækket, hvis din autocamper bliver stjålet eller får skader i et uheld.

Autocamperforsikring, der gør dig tryg

En autocamperforsikring skal gøre dig tryg som bilist. Det handler om, at du skal kunne bruge din autocamper til ferier og weekend ture, uden at bekymre dig om hvis noget skulle ske med din autocamper. Du skal kunne køre trygt og vide, at du får hurtig hjælp og service, hvis noget går galt.

Alle de vigtigste dækninger

Med en autocamperforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.
En Kaskoforsikringen dækker, hvis din autocamper bliver stjålet eller får skader i et uheld.
Bestil et tilbud på autocamperforsikring her på siden.

Sådan er du dækket

Ansvar

Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.

Stilstand

Forsikringen dækker autocampere der er afmeldt hos Skat, og ikke har nummerplader på. Forsikringen dækker brand, eksplosion og direkte lynnedslag, helt eller delvist tyveri af autocamperen og skade opstået i forbindelse med eller forsøg på tyveri, samt vandskade. Forsikringen dækker ikke skade sket under kørsel eller transport. Kan ikke kombineres med tilvalg.

Førerforsikring

​​​​​​​Dækker hvis du - eller en anden fører af din bil - kommer til skade i et solo-uheld, hvor der ikke er andre biler involveret og hvor fører ikke kan få erstatning fra fx en anden ansvarsforsikring eller arbejdsskadeforsikring. Det kan være uheld, hvor bilen fx glider af vejbanen i glat føre eller ved påkørsel af et dyr.
Forsikringen dækker på samme måde, som hvis du fik erstatning fra en anden bils ansvarsforsikring og sikrer dig bl.a. et beløb for varigt mén, tab af erhvervsevne og tabt arbejdsfortjeneste, som er ud over det, en normal førerulykkesforsikring dækker.

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen dækker skader på din autocamper – fx ved tyveri, hærværk eller brand. Kaskoforsikringen har også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i din autocamper, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Parkeringsskade

Dækker de ærgerlige situationer, hvor din bil har fået en bule efter påkørsel, og hvor den anden bilist ikke har givet sig til kende. Det er også en parkeringsskade, hvis påkørslen er sket med en indkøbsvogn, eller bulen er opstået, fordi en bildør er blæst op i din bil. Skader dækkes uden selvrisiko.
Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Vejhjælp

Vejhjælp – Med en autocamperforsikring hos os får du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din autocamper ikke kan starte.
Dækningen kan købes til autocampere med kaskoforsikring.

Glas

Dækker reparation af glas, spejle og lygteglas uden opkrævning af den valgte selvrisiko. Ved udskiftning af bilens forrude gælder der en fast selvrisiko.
Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.

Nulselvrisiko (friskader)

Dækker så du ikke skal betale selvrisiko ved skader som følge af: brand, tyveri og røveri, hærværk, påkørsel af dyr, nedstyrtning af genstande på bilen samt skade efter mår, mus og rotter i motorrummet eller interiør. Nulselvrisiko dækker også dit udlæg til selvrisikoforsikring for lånebil på fordelsværksteder.
Dækningen forudsætter, at du har valgt kaskoforsikring.