Anmeld skade

Skade på forrude, siderude eller bagrude

Få repareret stenslag eller skiftet rude hos Carglass. Uanset om det er forruden, bagruden eller sideruden, kan du anmelde skaden online her.

Hvordan er du dækket?

  • Har du en glasdækning på din bilforsikring, koster reparationen dig ikke noget. Udskiftes ruden, skal du selv betale en del af udgiften (se din forsikringsaftale). Dog aldrig mere end din selvrisiko.
  • Har du ikke en glasdækning på din bilforsikring, skal du selv betale den selvrisiko, du har valgt. Hvis reparationen koster mindre end din selvrisiko, opkræver vi i stedet reparationsprisen.
  • Reparation kan ske enten på ét af deres værksteder, eller du kan få en tekniker ud til dig - eventuelt mens du er på arbejde.

Er du i tvivl, kan Carglass oplyse dig om din dækning og selvrisiko.

50 % af vores kunder sparer 1.500 kr.

...når de bruger vores samarbejdspartner, Carglass, til udbedring af deres glasskade. Reparation er for de fleste kunder gratis, da det ikke udløser opkrævning af selvrisiko.

Nødrude

Er det nødvendigt at montere en midlertidig nødrude og få støvsuget bilen for glasskår, kan du få en akut-tid på Carglass' værksteder ved at ringe på 45 20 40 49. Med en nødrude kan du benytte bilen med frit udsyn og normal hastighed.