Køb online
og spar 10 %
på din bilforsikring

En bilforsikring – præcis til dine behov, uanset om du ejer eller leaser

En bilforsikring skal gøre dig tryg som bilist – det ved vi alt om. Derfor tilbyder vi en lang række muligheder, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til dig, hvad enten du kører på benzin, diesel eller el.

Skoleklasse der står op ved deres borde

Har du reddet liv uden at vide det?

Kunder i Tryg er medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden. Derfor er de med til at sørge for, at livredderne skaber tryghed ved de rød-hvide tårne.

Se videoen
Barn kysser gravid kvindes mave

Graviditetsforsikring med online jordemoder

Med graviditetsforsikringen får du fri adgang til en online jordemoder og adgang til en række videokurser fx om fødselsforberedelse.


Vælg mellem tre størrelser – Basis-pakken er gratis.

Læs mere

Tryg Lånesikring – tryghed, hvis livet slår en kolbøtte

Til dig med boliglån eller realkreditlån hos Danske Bank eller Realkredit Danmark. Få betalt din månedlige ydelse på lånet i op til 6 eller 12 måneder, hvis du bliver opsagt eller fysisk syg.

Læs mere

Gode grunde til at vælge Tryg

Se hvad du får i Tryg
20 % rabat med Tryghedspakken

Samler du dine forsikringer hos os, får du op til 20 % rabat – og ekstra sikkerhed ved fx ID-tyveri oveni. Vi kalder det Tryghedspakken.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.

Hurtig hjælp døgnet rundt

Får du en skade, kan du nemt anmelde den på tryg.dk. Ved akutte skader rådgiver vi dig på telefonen eller rykker ud – 24 timer i døgnet.

Er de andre mon bedre forsikret, end jeg er?

Se, hvad andre i din situation har valgt.

Prøv forsikringsguiden