Køb online
og spar 10 %
på din bilforsikring

En bilforsikring – præcis til dine behov, uanset om du ejer eller leaser

En bilforsikring skal gøre dig tryg som bilist – det ved vi alt om. Derfor tilbyder vi en lang række muligheder, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til dig, hvad enten du kører på benzin, diesel eller el.

Barn kysser gravid kvindes mave

Graviditetsforsikring med online jordemoder

Med graviditetsforsikringen får du fri adgang til en online jordemoder og adgang til en række videokurser fx om fødselsforberedelse.


Vælg mellem tre størrelser – Basis-pakken er gratis.

Læs mere

Er de andre mon bedre forsikret, end jeg er?

Se, hvad andre i din situation har valgt.

Prøv forsikringsguiden
Kvinde på vandring

Over 70 år?

Passer dine forsikringer til din alder? Mange over 70 har forsikringer, der ikke er tilpasset deres alder og det liv, de lever. I Tryg tilbyder vi en særlig personforsikring, som dækker hele dig – hele livet.

Få et forsikringstjek

Gode grunde til at vælge Tryg

Se hvad du får i Tryg
20 % rabat med Tryghedspakken

Samler du dine forsikringer hos os, får du op til 20 % rabat – og ekstra sikkerhed ved fx ID-tyveri oveni. Vi kalder det Tryghedspakken.

Mulighed for bonus

Når du er kunde hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde giver det dig flere fordele: Du har mulighed for at få bonus – typisk 5-8 %, og du er med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden.

Hurtig hjælp døgnet rundt

Får du en skade, kan du nemt anmelde den på tryg.dk. Ved akutte skader rådgiver vi dig på telefonen eller rykker ud – 24 timer i døgnet.