Tryg Vejhjælp – få hjælp på stedet, når din firmabil ikke kan køre

Hvad gør du, hvis din firmabil eller varebil bryder sammen på vej til kunden? Har din virksomhed en bilforsikring hos os, tilbyder vi hurtig vejhjælp. Du har også mulighed for at få en lånebil, til din bil er klar.

Tryg Vejhjælp, advarselstrekant på vejen

Sådan er du dækket

Som en del af firmabilforsikringen eller varebilforsikringen tilbyder vi vejhjælp i to versioner – Tryg Vejhjælp Erhverv og Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv.

Tryg Vejhjælp Erhverv

Vi hjælper dig og din bil videre, når du mangler brændstof eller strøm, når bilen er brudt sammen, eller hvis du bliver syg under køreturen.

Kan vi ikke reparere bilen på stedet, kører vi den på værksted eller hjem til dig. Du får en lånebil, mens din egen bil bliver repareret.

Gælder i Danmark - dog ikke på Grønland og Færøerne.

Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv

Vælger du Udvidet Vejhjælp til din forsikring, får du alle fordelene fra Tryg Vejhjælp Erhverv - men med udvidet service oveni.

Går bilen i stå med fx en trailer eller campingvogn efterspændt, sørger vi for bugseringen. Derudover får du hjulskifte to gange om året og et årligt tryghedstjek. Har du en varebil, får du også et førstehjælpskit.

Kan din bil ikke køre, får du betalt transport, så du når dit bestemmelsessted til tiden. Vi betaler samtidig for din hotelovernatning, hvis det bliver nødvendigt i forbindelse med transporten.

Udvidet Tryg Vejhjælp Erhverv gælder i Danmark – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne – og i hele Europa.

  Det halvårlige hjulskifte er inkluderet

  Med Udvidet Vejhjælp Erhverv bliver det endnu lettere for dig at skifte til sommer- eller vinterdæk. Når tiden til hjulskifte nærmer sig, giver vi dig besked.
  Du kan logge direkte ind på Min virksomhed og bestille en tid til at få skiftet dæk på et værksted i nærheden af dig.

  Tre fordele ved Tryg Vejhjælp

  • Hurtig assistance giver færre tabte mandetimer.
  • Vi har kvalitetssikrede værksteder.
  • Vi hjælper i enhver situation.

  Se, hvordan du bruger Tryg Vejhjælp.

   

  Interesseret i Tryg Vejhjælp og Udvidet Tryg Vejhjælp?

  Har du husket grønt kort? 

  Hvis du skal køre uden for EU er det vigtigt at huske at medbringe det grønne kort. Det grønne kort er dit universelle bevis på, at du har ansvarsforsikret din bil. 

  De fleste lande accepterer nu et grønt kort printet hjemmefra på hvidt papir, men der er stadig lande, som kun godtager den oprindelige udgave. Bemærk også, at du skal medbringe grønt kort, hvis du kører til Storbritannien.

  Læs mere om grønt kort og hvordan du bestiller det