Billede af kvinde med computer, som læser om Tryg Business

Du får op til
15 % rabat

Tryg Business - Særlige services og fast rabat

Samler du flere af din virksomheds forsikringer hos os, kan du blive en del af Tryg Business. Her får du unikke services, der er relevante for din virksomhed og en rabat på helt op til 15 % på dine forsikringer.

Vælg dit behov

Med Tryg Business er din virksomhed sikret, så du kan føle dig tryg i det daglige arbejde. Køb en ansvarsforsikring og en erhvervsforsikring - og vælg så mellem en arbejdsskadeforsikring eller en sygedriftstabsforsikring. Så er du med i Tryg Business og får 10 % i rabat og adgang til særlige services. Tilføjer du bare én forsikring mere, er du med i Tryg Business Extra og får yderligere 5 % rabat.

 

Tryg Business
10 % rabat

 

 

 

Uden Tryg Business
Hvad går jeg glip af?

Dine fordele ved Tryg Business

Særlige services er inkluderet
Med din arbejdsskadeforsikring får du adgang til de to services Online APV og Tryg Tilbage. Din sygedriftstabsforsikring indeholder adgang til StressStop-linjen og Socialfaglig hotline.
Op til 15 % rabat på dine forsikringer
Når du er en del af Tryg Business, får du 10 % rabat. Tilkøber du én forsikring mere og vælger Tryg Business Extra, giver vi dig 15 % rabat.
Årligt forsikringstjek med underforsikringsgaranti
Har du glemt at give os besked om nyanskaffelser eller udvidelser, sørger vi for at kontakte dig en gang om året. Så er du sikker på, at din virksomhed er ordentligt dækket.
Gør din virksomhed endnu grønnere

Valified - grøn omstilling gjort enkel

Flere kunder er begyndt at tilvælge produkter og ydelser fra virksomheder, der har en grøn agenda. Med den nye digitale service, Valified, får du et overblik over, hvor bæredygtig din virksomhed er. Du får samtidig forslag til, hvordan du kan forbedre dette.

 

Valified gør det nemt at komme i gang med at blive grønnere i en ellers travl hverdag med ordrer og deadlines.

Rabat på private- og erhvervsforsikringer

Med Tryg Business får du en bred dækning, der sikrer din virksomheds ansvar, inventar og medarbejdere. Ud over en ansvarsforsikring og en erhvervsforsikring, skal du vælge mellem en arbejdsskadeforsikring og en sygedriftstabsforsikring. Du er selvfølgelig også velkommen til at vælge begge dele, hvis det er relevant for din virksomhed.

Tryg Business, spar på dine private forsikringer

Private forsikringer i Tryghedspakken
Er du medlem af Tryg Business, har du mulighed for at få rabat på dine private forsikringer. Vi giver dig nemlig 5 % ekstra rabat på Tryghedspakken. Har du valgt Tryg Business Extra, får du hele 10 % rabat.

Med Tryghedspakken samler du alle dine vigtigste forsikringer ét sted – det giver overblik og gode rabatter, rådgivning og ekstra sikkerhed. Fx får du også ID-tyveri med i pakken. Der følger en valgfri alarm med i købet. Læs mere om Tryghedspakken.

Arbejder du som håndværker?

Vi har samlet de forsikringer, som typisk er relevante for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Her kan du også se, hvilke skader der oftest opstår, og hvad du skal være opmærksom på. 

Forsikringer til dig i bilbranchen

Arbejder du som forhandler eller har et værksted, kan du også få hjælp til at finde de forskringer, der er relevante for lige netop din branche. Derudover får du adgang til en række fordelsdækninger med Tryg Business.